2017. október 22. Előd
Miskolc
6°C / 12°C

Olvasnivaló - ezek a legérdekesebb hírek

Hat különböző helyszínen összesen nyolc embert – hat férfit, egy 12 éves fiút és egy nőt – késelt meg egy támadó a németországi Münchenben szombat délelőtt - közölte internetes kiadásában a Bild. A bajor rendőrség az üggyel kapcsolatban délután őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit.
Havária
Japán-szerte több tízezer lakost szólítottak fel lakóhelye elhagyására, repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen vasárnap a heves esőzésekkel és erőteljes széllökésekkel kísért Lan tájfun miatt.
Környezet
A várható sok eső miatt két megyére és a fővárosra elsőfokú, hat megyére pedig másodfokú figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Bulvár
Gerard Butler túlhajszolta magát. Azt hitte, ettől majd jobb lesz, de a szervezete máshogy reagált...
Környezet
Október 20. és 24. között érkezik az Orionidák meteorraj, aminek következtében egész hétvégén csodálhatjuk az eget. Már csak az a kérdés, mit kívánnánk!
Politika
Barack Obama visszatér a politika világába. Az Egyesült Államok volt elnöke a demokrata párti kormányzójelöltek mellett kampányol.
Belföld
A szerb férfi és a montenegrói nő is Röszkénél bukott le a járműveikbe rejtett marihuánával. Összesen több mint 100 millió forint értékű drogot foglaltak le tőlük a rendőrök.
Kriminális
Brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg 18 hónapos kislányát egy férfi. Állítása szerint Isten parancsára cselekedett.
Tudomány
Egy utasszállító repülőgéppel ütközött össze egy drón, Quebec város légikikötőjétől három kilométerre. A repülőgép mintegy másfél kilométeres magasságban volt, és már megkezdte a leszállást.
Közélet
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki.
Bulvár
Mila Kunis és Ashton Kutcher szigorúan odafigyel, hogy ne legyenek gyermekeik rivaldafényben. Vajon miért? Most elárulják.
Világ
Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.

Videótár

Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
Tűzifahelyzet
02:52
Miskolc a TE helyed!
01:32