2017. október 21. Orsolya
Miskolc
8°C / 16°C

Olvasnivaló - ezek a legérdekesebb hírek

Öt különböző helyszínen, több embert megkéselt egy támadó a németországi Münchenben szombat délelőtt - közölte internetes kiadásában a Bild. A rendőrség Twitter üzenő oldalára feltett tájékoztatás szerint minden lehetséges erővel keresik a szökésben lévő elkövetőt, akinek indítéka egyelőre nem ismeretes.
Kriminális
Ötvenezer forintos fogyasztásra egy milliónál is többet számláztak, volt olyan vendég, akit elkábítottak majd kiraboltak azon a belvárosi szórakozóhelyen, amelyet éjszaka számoltak fel a rendőrök. Az akcióban több mint húsz személyt fogtak el, köztük lengyel állampolgárokat.
Szabadidő
Ennek az amerikai közúti torpedónak még a Bugatti Chironénál is nagyobb lesz a végsebessége.
Világ
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.
Közélet
A korábbiakhoz képest is parázs hangulatúnak ígérkezik a csütörtökön kezdődött uniós csúcstalálkozó azok után, hogy az Európai Parlament szakbizottsága megszavazta a dublini szabályozás reformtervezetét.
Világ
Gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozó pedofilhálózatot göngyölített fel az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), 84 gyermeket mentett ki az emberkereskedők fogságából.
Világ
Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.
Csapatsport
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén.
Politika
A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának adatai szerint fél évvel a 2018-as választás előtt a felnőtt népesség csaknem kétharmada (64 százalék), és még az ellenzéki szimpatizánsok fele (50 százalék) is arra számít, hogy újra Orbán Viktor lesz a miniszterelnök.
Bulvár
Történelmet fog írni Ines Rau modell, hiszen ő lesz a Playboy első transznemű címlaplánya. Hugh Hefner halála után ez lesz az első kiadás, ami a polcokra kerül.
Technikai sport
A csapat csütörtökön jelentette be Alonsót.
Világ
Magyarország ígéretet kapott, hogy addig nem vezetnek be semmilyen változtatást Ukrajnában a magyar kisebbség oktatásában, amíg nem születik meg az Európa Tanács Velencei Bizottságának állásfoglalása.
Friss videók lila nyil
Miskolc is bemutatkozott a Hungexpon
03:15
2017. október 21.
Egyetem, 1956-os megemlékezés
01:23
2017. október 20.
56-os megemlékezés Alsózsolcán
02:19
2017. október 20.
Új kert a hősök emlékére
02:36
2017. október 20.

Programok

10.21
10.21
Miskolci Állategészségügyi Telep
10.21
Herman Ottó Múzeum
10.23

Videótár

Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc az Automotive Hungary-n
03:23
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
Tűzifahelyzet
02:52
Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Stadionséta gimnazistáknak
02:10

Most

Jelenleg nincs adás!