2018. január 23. Zelma, Rajmund
Miskolc
-8°C / 0°C

Olvasnivaló - ezek a legérdekesebb hírek

A négyes fokozatú skálán hármasról kettesre csökkentették a terrorfenyegetettség szintjét Belgiumban, csaknem két évvel a brüsszeli robbantásos merényletek után - jelentette be hétfőn a belga belügyi válságközpont.
Belföld
Füstölő kémény elnevezéssel a fűtési szezonban országos programot indít a tanyákon élő idős emberek füstmérgezésének és kihűlésének megelőzése érdekében az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) - tájékoztatott az OPSZ sajtófőnöke hétfőn.
Tudomány
A világ tíz legjobb régészeti projektje közé választották a 2006 és 2009 között végzett alsónyéki ásatásokat Sanghajban - mondta el Osztás Anett ásatásvezető régész hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.
Politika
A Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségével folytatandó hivatalos koalíciós tárgyalás elkezdése mellett döntött vasárnap Bonnban a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) rendkívüli kongresszusa. A koalíciós tárgyalások elkezdésére a küldöttek 56,3 százaléka szavazott, ellene pedig 43,5 százalék.
Baleset
Robbanás és nem baleset okozta Lech Kaczynski lengyel elnököt szállító gép 2010-es katasztrófáját – állítja a szmolenszki tragédiát vizsgáló bizottság egyik lengyel szakértője.
Egyéni sport
Fucsovics Márton hétfőn reggel 4 óra körül kezd a 19-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federerrel az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
Világ
A londoni Luton repülőtéren tévedésből elcserélték a Kolozsvárra és a dél-romániai Krajovára (Craiova) repülő WizzAir-járat utasainak csomagjait.
Bulvár
Újabb esküvő készül a brit királyi családban: a Buckingham-palota hétfői bejelentése szerint Eugénia hercegnő, II. Erzsébet királynő 27 esztendős unokája összeházasodik polgári származású barátjával, a 30 éves Jack Brooksbankkel.
Világ
Izrael egyiptomi határán lelőttek egy izraeli drogcsempészt - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfőn.
Politika
Az Egyesült Államok jelentős katonai erőket csoportosít át a Koreai-félszigethez. A legfejlettebb, atombombák szállítására alkalmas repülőit is a térségben, Guamon állomásoztatja. Ugyanakkor a konfliktus diplomáciai rendezése is napirenden van, többek között a téli olimpia miatt is.
Szabadidő
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a január 21-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki:
Kriminális
60 millió forint értékű kábítószert találtak az Ásotthalomnál elfogott férfiak gépjárműveiben.

Videótár

Traffipax változás
00:43
Fogynak az eladó villamosok
02:51
Jól teljesített a turizmus 2017-ben
03:13
DVTK, új igazolások
01:45
Megszentelték a Szinvát
02:49
Sokan voltak az év első régiségvásárán
01:36
Az állatkertek atyjára emlékeztek
02:41
Alacsony munkanélküliség
04:31
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!