2018. május 24. Eszter, Eliza
Miskolc
12°C / 23°C
Fidesz: „Egy újabb jobbikos mese...”
minap.hu
|
2017. augusztus 17. 13:57
|
frissítve: 2017. augusztus 19. 08:29
Egyetlen számozott utcai lakos sem kapott egyetlen önkormányzati lakást sem ingyen Miskolcon. Ez cáfolhatatlan ténykérdés, minden más állítás csak zavaros, követhetetlen jobbikos mese - hangsúlyozta Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Miskolcon ugyanis mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Miskolcon csak az kaphat önkormányzati lakást, aki tisztességgel fizeti a lakás bérleti díját, a közüzemi költségeket, és a rezsit is.  - Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az egész egyszerűen hazudik, és ez alól a Jobbik sem kivétel – fogalmazott a frakcióvezető.

Soós Attila kiemelte: a számozott utcák felszámolására 35 ezer miskolci polgár hozott érvényes társadalmi döntést, ezt minden tisztességes pártnak illik tiszteletben tartania.

soos_attila_170817_vcs_3.jpg

Fotó: Végh Csaba

Ha Jobbik ezt a társadalmi döntést megpróbálja kiforgatni, azzal nem tesz mást, mint azt, hogy valójában a nyomortelepek mellé áll. A Fidesz-KDNP azonban szövetséget kötött a miskolciakkal a nyomortelepek felszámolására, és ezt a szövetséget senki kedvéért nem árulja el. A nyomortelep felszámolási és rendteremtési programunkat minden politikai ellenszél mellett is következetesen végigvisszük – zárta tájékoztatóját a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának vezetője.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat