2018. január 24. Timót
Miskolc
-6°C / -1°C
Fidesz: „Egy újabb jobbikos mese...”
minap.hu
|
2017. augusztus 17. 13:57
|
frissítve: 2017. augusztus 19. 08:29
Egyetlen számozott utcai lakos sem kapott egyetlen önkormányzati lakást sem ingyen Miskolcon. Ez cáfolhatatlan ténykérdés, minden más állítás csak zavaros, követhetetlen jobbikos mese - hangsúlyozta Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Miskolcon ugyanis mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Miskolcon csak az kaphat önkormányzati lakást, aki tisztességgel fizeti a lakás bérleti díját, a közüzemi költségeket, és a rezsit is.  - Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az egész egyszerűen hazudik, és ez alól a Jobbik sem kivétel – fogalmazott a frakcióvezető.

Soós Attila kiemelte: a számozott utcák felszámolására 35 ezer miskolci polgár hozott érvényes társadalmi döntést, ezt minden tisztességes pártnak illik tiszteletben tartania.

soos_attila_170817_vcs_3.jpg

Fotó: Végh Csaba

Ha Jobbik ezt a társadalmi döntést megpróbálja kiforgatni, azzal nem tesz mást, mint azt, hogy valójában a nyomortelepek mellé áll. A Fidesz-KDNP azonban szövetséget kötött a miskolciakkal a nyomortelepek felszámolására, és ezt a szövetséget senki kedvéért nem árulja el. A nyomortelep felszámolási és rendteremtési programunkat minden politikai ellenszél mellett is következetesen végigvisszük – zárta tájékoztatóját a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának vezetője.

Nem

Videótár

Forralt Bor és Tepertő Fesztivál már nyolcadszor
02:42
Jeges járda
01:56
Jégkorong Magyar Kupa győztes a DVTK Jegesmedvék
02:41
Dobrik István 2017 Múzsa díjasa
03:05
Hideg és meleg meglepetések az év első termelői napján
01:55
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!