2018. május 21. Konstantin
Miskolc
7°C / 20°C
Flip! – Kötöttségek nélkül
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. június 15. 14:30
|
frissítve: 2017. június 16. 19:55
Kedvező áron kínál kábeltévé-, internet- és telefon-szolgáltatást a Magyar Telekom új márkája.

Endresz Frigyes, a Flip ügyvezetője szerint ez egy Pont jó szolgáltatás azoknak, akik extrák nélkül, jó áron szeretnének alapszolgáltatásokat. A Flip mostantól Miskolcon és Tiszaújvárosban is elérhető. De mi is az a Flip?

– „Flip. Pont jó!” Ez gyakorlatilag mindent elmond, amit a márkával üzenni szeretnénk. Ez pont az, amire az embereknek szüksége van. Se nem több, se nem kevesebb. Ez tényleg azoknak az ügyfeleknek szól, akik extra nélküli alapszolgáltatásokat szeretnének igénybe venni, azoknak ez egy pont jó szolgáltatás – mondja az ügyvezető.

flip3.jpg

Egy három elemből álló vezetékes csomagot kínálnak az ügyfeleiknek, ami áll egyrészt egy 120 megabites internetből, egy 130 csatornás televízió-szolgáltatásból, és egy vezetékes hangból, ahol egymást ingyenesen tudják hívni a Flip ügyfelek. Egyébként minden más irányba 5 forint/perc a díj.

Az ügyfeleknek ez havonta 4 ezer forintba kerül – mindezt hűségidő nélkül nyújtják az ügyfelek számára.

flip1.jpg

– Félmillió háztartásban vagyunk ott országszerte. Kis csapat a Telekomon belül, aki a Flip ügyfelekkel foglalkozik, figyelnünk kellett, hogy ne vállaljuk túl magunkat. És természetesen piaci szempontokat is figyelembe vettünk – mondja Endresz Frigyes.

– Azokra az ügyfelekre számítunk előfizetőként, akik tényleg egy egyszerű távközlési szolgáltatást szeretnének nagyon jó áron, és nyitottak arra, hogy önkiszolgáló módon kezeljék az ügyeiket. Hiszen a Flip alapvetően online és telefonos ügyfélszolgálaton elérhető – teszi hozzá.

A Flip tehát egy más márka, egy más ígéret, mint amit a Telekom nyújt, de az nagyon fontos, hogy a Telekom csoporton belül, a Telekom család része.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat