2017. október 24. Salamon
Miskolc
4°C / 11°C
Nem jött ki a lépés - háromgólos vereség Újpesten
dvtk.eu
|
2017. szeptember 15. 22:57
|
frissítve: 2017. szeptember 16. 20:32
Pénteken este az újpesti jégcsarnok adott otthont a DVTK Jegesmedvék harmadik Erste Liga mérkőzésének. A második harmadban szerzett három góljával az UTE fölényesen nyerte a mérkőzést.

Az első harmadban magabiztosan kezdtek a mieink. Többet birtokoltuk a korongot, a játék inkább a hazai térfélre szorult. Az idő múlásával egyre inkább felvették a hazaiak a tempót, ám a diósgyőri kaput veszélyeztető helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Az egyre erősödő hazai játékot kiállítások árán sikerült feltartani, ám a lilák egyik emberelőnyös helyzetüket sem tudták gólra váltani.

jegesute.jpeg

Nagy iramban kezdtünk bele a második harmadba. Magosi kapufája után az ellenfélnek sikerült megindulnia egy kontrából,, és a támadás végén Benk talált be a mieink kapujába, megszerezve ezzel a vezetést. A gól után feljebb kapcsoltunk egy sebességfokozatot, egymás után alakítottunk ki helyzeteket, ám próbálkozásainkat nem koronázta siker. A 33-ik percben Justin Cseter került a vendég kapu elé, és helyezte Benk passzát a hálóba, tovább növelve a hazai előnyt, majd nem sokkal később Bencze Tihamér is betalált, tovább növelve a különbséget.

A harmadik harmad is hasonló tempóban telt, ám az elején egyik csapat sem tudott érdemi helyzetet kialakítani, mindkét csapat inkább távoli lövésekkel próbálkozott. A harmad közepénél beszorultunk saját harmadunkba, ám a sok újpesti próbálkozásnak nem lett eredménye. A harmad vége felé sikerült átvinni a játékot az ellenfél harmadába, ám igyekezetünket nem tudtuk gólra váltani.

Erste Liga

UTE - DVTK Jegesmedvék 3-0 (0-0, 3-0, 0-0)

Nem

Videótár

Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
XIII. Miskolci Nemzeti Estély
96:54
Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!