2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C
Több mint féltucat baleset történt vasárnap a megyében
police.hu
|
2017. június 19. 10:22
|
frissítve: 2017. június 20. 16:27
Megcsúszott és villanyoszlopot kidöntő autó, nem az útviszonyoknak megfelelően előző motoros, elalvó sofőr – több, sérüléssel is járó baleset történt a hét utolsó napján megyénk útjain.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc felől Sajószentpéter felé hajtott kora reggel a 26-os számú főúton egy autó vezetője, amikor a sajóecsegi elágazás után a vizes útfelületen megcsúszott és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

baleset_motoros_csuszos_ut_170618_police1.jpg

Rendőrségi felvételek

Encs irányából Gibárt felé tartott egy motorkerékpáros és utasa délután, amikor a sofőr egy személygépkocsi előzésébe kezdett. A motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a manőver végén elvesztette a motor felett az uralmat és elesett. A balesetben a sofőr és utasa is megsérült.

baleset_motoros_csuszos_ut_170618_police.jpg

Kácson egy személygépkocsi vezetője vezetés közben elaludt, majd az út menti árokba hajtott. A balesetben a jármű utasai könnyebben megsérültek.

baleset_oszlop_arok_170618_police.jpg

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a balesetek körülményeit.

– A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék: a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat! – int óvatosságra a rendőrség honlapján.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat