2018. január 24. Timót
Miskolc
-6°C / -1°C
Tom Jones szerint a zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak
mti.hu
|
2017. október 19. 10:28
|
frissítve: 2017. október 20. 19:09
A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak - hangoztatta Tom Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.

– A zeneiparban is rendszeresen előfordulnak ilyen esetek. Sokan az ügynökökre panaszkodnak, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy mint a filmszerződések esetében – mondta a brit énekes a BBC rádió ötös csatornájának adott interjújában.

A kérdésre, hogy tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta, „igen, a kezdetekben, igen. Volt néhány ilyen eset. De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz.. És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják” – hangoztatta. Elmondta, hogy borzasztóan érezte magát, amikor karrierje kezdetén szembetalálta magát ilyennel. „De akkor arra gondolsz, hogy meg kell szabadulnod ettől az embertől, ez így nem lehetséges” – tette hozzá. Úgy vélte, hogy a hatalomban lévő emberek néha kihasználják helyzetüket, de „nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek”.

A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádakról kijelentette, „ezek az esetek előfordulnak a szórakoztatóiparban, néha elleplezik azokat, de azután fény derül rájuk”. Olyan dolgok derülnek ki, amelyeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. De ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy, és el kell fogadnod a rossz dolgot a jóval együtt. Az igazság azonban mindig kiderül. Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte, vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat” – hangoztatta Tom Jones.

Nem

Videótár

Forralt Bor és Tepertő Fesztivál már nyolcadszor
02:42
Jeges járda
01:56
Jégkorong Magyar Kupa győztes a DVTK Jegesmedvék
02:41
Dobrik István 2017 Múzsa díjasa
03:05
Hideg és meleg meglepetések az év első termelői napján
01:55
Miskolc a TE helyed!
01:32

Most

Jelenleg nincs adás!