2017. június 27. László
Miskolc
15°C / 28°C

Legfrissebb

MTI
Vírusos hackertámadás ért kedden számos ukrajnai pénzintézetet, köztük a magyar OTP ottani leánybankját is, valamint a kereskedelmi és az állami szektor több szolgáltatóvállalatát - jelentette az UNIAN ukrán hírügynökség.
minap.hu
Claus Rudolfot, a Takata európai vezérigazgató-helyettesét portálunk arra kérte, mutassa be a céggel kapcsolatos legújabb fejleményeket és az európai gyárakra gyakorolt esetleges hatásaikat.
minap.hu
Három személyautó ütközött össze kedden késő délután a 3-as főút emődi szakaszán. A mentők négy embert szállítottak kórházba, a helyszínen forgalmi korlátozást léptettek életbe.
minap.hu
Lángra kapott a nádas Miskolcon, kedden késő délután a Mésztelep utcánál, az idősek otthona közelében. A miskolci hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az otthonból harminc embert menekítettek ki.
minap.hu
A MiVíz már fel is szerelte a párakapukat Miskolc belvárosában, hogy a rekkenő hőségben egy kis frissességet nyújtsanak a járókelőknek.
MTI
Elzárják a lakosok és turisták által is kedvelt köztéri kutakat Rómában a kánikula és szárazság okozta vízhiány miatt, és az éjszakai víznyomást is csökkentik az olasz fővárosban - jelentette az olasz sajtó kedden.
minap.hu
A román vádlottak megkárosították többek között a B-A-Z megyei kórházat is, az MVK Zrt.-t viszont már nem tudták átvágni.
MTI
A belgák több mint fele számára elfogadható lenne a halálbüntetés bevezetése - írta a Le Soir című belga napilap internetes kiadásában kedden, az egyik legtekintélyesebb londoni külpolitikai kutatóműhely elemzésére hivatkozva.
MTI
Csaknem száz, Magyarországra illegálisan bejutni próbáló embert tartóztatott fel kedden a román határrendészet a Nagylak-Csanádpalota határátkelőnél, akik egy török - ponyvás - teherautó rakterében elrejtőzve akartak a bejutni a schengeni övezetbe.
minap.hu
Teljes terjedelmében égett egy családi ház Miskolcon, a Mécses utcában. A miskolci hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. Kiérkezésük előtt két gázpalack felrobbant.

Oldalak

Videótár

Szeleta Látogatóközpont
03:14
Sportcsarnok épül a Lévayban
02:39
Rendészeti alközpont nyílt Lyukóvölgyben
02:13
Tour De Hongrie 2017 - beharangozó tájékoztató
02:34
Szalamander - elbúcsúztak a végzős hallgatók
01:58
Hőség és zivatar
02:12