2017. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
10°C / 23°C

Legfrissebb

mti.hu
A kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában szereplő Kiss Balázs a vigaszágon mindhárom mérkőzését megnyerte, így ő is készülhet az esti bronzmérkőzésre a párizsi birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján, melyen Korpási Bálint (71 kg) és Lőrincz Tamás (75 kg) szintén a harmadik helyért lép majd szőnyegre.
Nébih
A tojás és tojás termékek célellenőrzése során, egy magyar származású friss tojás tételben is fipronil-szennyezést mutatott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) laboratóriuma. Az érintett tétel tojáson feltüntetett azonosítója: „3HU1503T03/4”.
OMSZ
Az Országos Meteorológiai Szolgálat tette közzé azokat a felvételeket, amelyeken jól látható, hogy a hatalmas, kanadai erdőtüzek füstje a nyugatias áramlással Európa, ezen belül Magyarország fölé is eljutott. A sávos felhőréteg alkalmanként szabad szemmel is látható az égen.
mti.hu
Az árukkal és a szolgáltatásokkal folytatott kereskedelem fenntartását javasolta hétfőn a brit kormány az Európai Bizottságnak az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése (Brexit) utáni időszakra.
Blikk
Hajnalban akár 6-7 fokig is hűlhet a levegő, de nem kell megszokni a fagyoskodást, utána ugyanis megint 33-34 fokot ígérnek a meteorológusok.
mti.hu
Vasárnap késő este óta erdőtüzek pusztítanak a horvát tengerparton, Zadar megyében, hétfőn pedig Hvar szigetén is tűz ütött ki.
Tóth Milán
Kedden megkezdi szereplését a Visegrád Kupában a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata. A hétfői sajtótájékoztatón Mikael Tisell vezetőedző mellett Nagy Ádám csapatmenedzser és Miskolczi Márk válaszoltak az újságírók kérdéseire.
minap.hu
1,5 milliárd forint összegű támogatás érhető el az Otthon Melege Program keretében gázkonvektorok cseréjéhez.
mti.hu
A korábbinak a kétszerese volt a júniusi előrehozott választásokon a taktikai szavazók száma az Egyesült Királyságban - derült ki egy független elemzőközpont hétfőn ismertetett tanulmányából, amelynek szerzői szerint ez az országos parlamenti választásokon alkalmazott rendszer régóta hangoztatott egyéb hiányosságaival együtt azt támasztja alá, hogy a 19. századi választási rendszer nem felel meg a 21. századi politikának.
vous.hu
Minden Trónok harca-rajongó szívesen felkerekedne és meglátogatná a sorozat összes forgatási helyszínét – ezt persze több okból is csak kevesen tudják megtenni. Azonban két finn blogger hátrahagyott mindent és megtette ezt.

Oldalak

Videótár

Szerkezetkész a stadion
03:38
Arculati kézikönyv készül Miskolcon
01:02
A sörgyári capriccio sztárjai érkeznek Miskolcra
02:45
Lakossági fórum az útfelújításról
01:15
Szépkor otthon felújítás
02:58
Meglepetéssel készül az állatkert
02:16