2017. december 17. Lázár, Olimpia
Miskolc
-3°C / 1°C

Legfrissebb

MTI
Franciaország válogatottja két góllal legyőzte a címvédő és Európa-bajnok norvég csapatot a Németországban rendezett női kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében, Hamburgban.
Kujan István
Az öröm gyertyájának fénye is kigyúlt a Szent István téren. Miskolci cserkészek hozták el a betlehemi békelángot Bécsből Magyarországra és városunkba, Kiss János alpolgármester és Czap László rektorhelyettes ezzel gyújtotta meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját.
minap.hu
December harmadik vasárnapján az év utolsó termelői napját tartották meg az Erzsébet téren – de micsoda zárása volt ez az évnek! Rengeteg finomság és érdekesség várta a látogatókat, s itt volt az Anyukám mondta étterem és A Leves gasztroműhely is.
minap.hu
A Miskolcon élő polgárok elsöprő többsége állt ki hazánk függetlensége mellett, és utasította el a Soros-tervet a nemzeti konzultációban feltett kérdésekre adott válaszaival – jelentette ki portálunknak Hubay György önkormányzati képviselő. Mint elmondta, a kormány által kezdeményezett párbeszédben városunk lakói közül kiemelten sokan vettek részt, amiért köszönetét fejezte ki a politikus.
MTI
A britek immár több mint fele, ötvenegy százaléka ellenzi Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, míg 41 százaléka ért vele egyet – derül ki a The Independent liberális brit hírportál által vasárnapra virradóra közzétett felmérésből.
fidelio.hu
Leonardo Sini olasz dirigens nyerte meg a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterversenyt a szakmai zsűri döntése alapján. Ferencsik János karmesteri pálcáját Cser Ádám, a Miskolci Nemzeti Színház karmestere vehette át.
minap.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.
minap.hu
Hajdúszoboszlói családot ért mérhetetlen fájdalom. Az édesapa egy 29 éves kamionsofőr, a felfoghatatlan tragédia után rá marad a kicsik ellátása, gondozása, egy alapítvány összefogásra, támogatásra buzdít.
minap.hu
Szombaton tartották a First Lego League robotépítő és programozó verseny első miskolci regionális fordulóját. A versenyen 12 csapat vett részt Miskolc és a régió általános és középiskoláiból, illetve robotika iránt elkötelezett szervezetek révén.
MTI
Elévülnek idén december 31-én a 2013. január 1. előtti túlfizetések, ezért addig érdemes kérni az összeg kiutalását a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól – hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Oldalak

Videótár

A vízilabdások is ajándékoztak
01:35
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Szeretet sütiért adomány
01:34
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50
Egy éves az Egészségfejlesztési Intézet
02:24