2017. október 23. Gyöngyi
Miskolc
7°C / 9°C
Idén is Városmarketing Gyémánt díjat nyert Miskolc
minap.hu
|
2016. június 01. 12:14
|
frissítve: 2016. június 02. 18:42
A Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt díjjal jutalmazta a miskolci turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft. "Miskolc passzol hozzád!" című integrált turisztikai kampányát, amely alig másfél hónappal ezelőtt bekerült az Iránytű turisztikai marketingkommunikációs verseny legjobbjai közé is.

lillafured_hanak_tibor_tdm.jpg

A belföldi turisztikai kampány 2015 május-október között zajlott, s a családokat és a huszonéves baráti társaságokat szólította meg elsősorban. Célja: Miskolc új, fiatalos, családbarát, vonzó kínálatának bemutatása volt, aminek legfontosabb eszköze a 2015-ben debütáló Miskolc Pass Turisztikai kártya volt.

A kampány egyszerre formálta a Miskolc imázst és egyszerre segítette a Miskolc Pass kártya ismertté válását, amely egyetlen eszközként képes a teljes miskolci turisztikai kínálatot vonzóvá tenni. A kampány különlegessége nem a marketingeszközök széles körű használatában volt elsősorban, hanem az eszközök kreatív használatában és az üzenetek újszerű megfogalmazásában, amelynek eredményeképpen Miskolcon 2015-ben többezer fővel több vendég fordult meg, mint egy évvel korábban.

gyemant2016.jpg

A Miskolci Egyetem Marketing Intézete és a Hinora Marketing Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy:

  • a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,
  • a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,
  •  segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.

Nem

A Miskolc passzol hozzád! kampány széles körű helyi szakmai összefogással valósult meg. A turisztikai szervezet ezzel már második évben hozta el Miskolc számára az elismerést. 

Nem

Videótár

Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
XIII. Miskolci Nemzeti Estély
96:54
Tűzifahelyzet
02:52

Most

Jelenleg nincs adás!