2017. december 17. Lázár, Olimpia
Miskolc
-3°C / 1°C
Átadták a modernizált szikszói rendőrőrsöt
minap.hu
|
2017. október 06. 14:30
|
frissítve: 2017. október 08. 08:30
Pénteken ünnepélyes keretek között adták át a szikszói rendőrőrs felújított épületét. Az esemény meglepetést is tartogatott a helyieknek, ugyanis egy új szolgálati járművet is kaptak a rendőrök.

szikszo_rendorseg_2.jpg

Ignácz István, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Kovács István r. vezérőrnagy rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Antal István r. ezredes, az Encsi Rendőrkapitányság vezetője és Füzesséri József, Szikszó polgármestere avatta fel és adta át pénteken a település rendőrőrsének új épületét.

Az ünnepélyes esemény – amelyen a rendőrőrs illetékességi területén lévő települések polgármesterei, illetve az együttműködő és társszervek képviselői is jelen voltak – lezárultával, a résztvevők jelenlétében vehette birtokba az új szolgálati helyiségeket a rendőrőrs állománya.

A magas szintű komfortot biztosító – az önkormányzat által felújított – épületben dolgozó rendőrök rendészeti és bűnügyi feladatokat fognak ellátni, továbbá ott teljesít majd szolgálatot a helyi körzeti megbízott is.

A rendőrőrs parancsnoka – meglepetésként – Kovács István r. vezérőrnagytól egy új szolgálati járművet is átvett, amely a mai naptól teljesít szolgálatot az őrs illetékességi területén.

szikszo_rendorseg.jpg

Nem

Videótár

A vízilabdások is ajándékoztak
01:35
Csongor és Tünde a Kamarában
01:48
Szeretet sütiért adomány
01:34
Adventi foglalkoztató, királyi ételek
02:12
Avalon Mikulásfutás
01:50
Egy éves az Egészségfejlesztési Intézet
02:24
Élő Betlehem a Baráthegyi Majorságban
02:11
Kohászattörténeti verseny
02:11
Szeretet sütigyárban Demeter Ervin és Csöbör Katalin
01:42