Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023.06.06.) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 06. kedd 07:10
Felhős időre lehet számítani. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. A nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. A keddi horoszkóp szerint áttörésre számíthatnak a párban élő csillagjegyek, mások pedig közelebb kerülnek a céljaikhoz. 
Fotó: Horváth Csongor

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint főleg a keleti területeken zártabb is maradhat a felhőzet, amely nyugat felé haladva szakadozik, gomolyosodik. Szűrt napsütés főleg a nyugati tájakon valószínű. Többfelé várható eső, zápor, zivatar, de lesznek olyan körzetek, amik szárazon maradnak. A keleti, délkeleti szél az ország keleti felén megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 17 fok köré hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegőminősége a pmmonitoring.hu adatai alapján.

Útinform

Útlezárás:

A Miskolci Városgazda jelentése szerint a Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információ!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

A Kiss Ernő u. – Nagyváthy János u., illetve a Nagysándor József u. – Nagyváthy János u. kereszteződésben a jelzőlámpák nem működtek.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Árok u. 3
Árpád u. 64
Bencések útja 45
Budai N. A. u. 1
Dráva u. 16
Erzsébet Királyné u. 54
Fövényszer u. 15
Franklin u. - Alkotmány u. kereszteződés
Gózon L.- Muhi u. kereszteződés
Hutás u. 3
Kabar u. 5
Kárpáti u 31.
Latorca 10
Lányi – Kacsóh sarok
Lilla u. 3
Malom u. – Szirmai u. kereszteződés
Mikes Kelemen u. 4
Miskolctapolcai út 55
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 5
Szentpáli u. 11. sz
Tábortűz u. 5
Tóth Pál u. 5
Vadas J. u. 17
Vasöntő u. 5

Horoszkóp

Kos

Ma fizikailag erősnek és energikusnak érezned magad, és készen állsz arra, hogy bármit elvállalj, ami csak az utadba kerül. Ez jó, mert hatalmas kihívások elé nézhetsz, amik új célt hoznak az életedbe.

Bika

Romantikus napra számíthatsz a szerelmeddel, akivel nemcsak meghitt, de fülledt estét is tölthettek együtt. Olyan szinten megnyíltok egymásnak, amire talán eddig még nem volt példa.

Ikrek

Ha jelenleg romantikus kapcsolatban élsz, Ikrek, számíthatsz arra, hogy kapcsolatod az elkötelezettség következő szintjére lép. Készülj, mert ez eljegyzést, esküvőt jelent, vagy ha ezek már megvoltak, jöhet a családalapítás!

Rák

Ma egy fontos társasági eseményre kaphatsz meghívás. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előremozdíthatják karrieredet, vagy olyan területtel foglalkozhatnak, ami érdekel téged.

Oroszlán

Váratlanul rábukkanhatsz egy tehetségedre, de az is lehet, hogy egy ismerősöd hívja fel a rá a figyelmedet. Érdemes lenne elmélyülnöd benne, és kamatoztatni, mert még akár elő is segíthetné a karrieredet.

Szűz

Ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy változtass a megjelenéseden, ami meg is fogja hozni a kívánt eredményt: a szerelmed teljesen el lesz ájulva, míg ha egyedülálló vagy, számíthatsz arra, hogy mágnesként vonzod a tekinteteket.

Mérleg

Izgatottnak, lelkesnek érzed magad, de minden ok nélkül. Valószínűleg tudat alatt érzed, hogy változások közelítenek. Mindenesetre, ha ma nagyon azt érzed, meg kell tenned valamit, akkor ne állj ellen a késztetésnek – csak legyen biztonságos!

Skorpió

Rengeteg ötleted van ma azzal kapcsolatban, hogyan valósíthatnád meg az álmodat vagy érhetnél el áttörést a karrieredben. Most nem érdemes ülni a babérjaidon, szóval vágj bele mielőbb a gyakorlati részbe.

Nyilas

Merj nagyot álmodni, és lépj a tettek mezeire! Ma az egész univerzum összefog azért, hogy segítsen neked megvalósítani az elképzeléseidet. Érzed: az erő veled van, már csak néhány bátor lépés hiányzik a sikerhez.

Bak

Nagyon érzékeny vagy a mai napon, kedves Bak, és meg is leped vele a környezeted. Könnyen kimutatod, és kimondod az érzéseidet, aminek persze örülnek a többiek, különösen a szerelmed. Rengeteget fejlődhetnek ma a kapcsolataid.

Vízöntő

A felszínre kerülnek a régi emlékek, traumák, lelki terhek, de nem azért, hogy kísértsenek, hanem mert ideje megszabadulnod tőlük. Ezt a mai napon meg is teheted. Amint szembenézel velük, és kész vagy a gyógyulás útjára lépni, hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni.

Halak

Ma társasági eseményekre, baráti összejövetelekre számíthatsz, ahol nemcsak a közeli barátaiddal találkozhatsz, de újakat is megismerhetsz. Egyikük akár azonnali változásokat is hozhat az életedbe.

Forrás: elle.hu

További hírek

Olvasnivaló