Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.06.07.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 07. szerda 08:06
Délelőtt eső, délután köpönyeg: folytatódik a felhős idő.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint felhős idő várható, majd főként késő délutántól egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet, a nyugati tájakon akár hosszabb időre is kisüthet a nap. Összességében többfelé kell ismétlődő jelleggel esőre, záporra, zivatarra számítani. Késő délutántól, estétől egyre kevesebb helyen valószínű csapadék, a Dunántúl jó részén meg is szűnhet a csapadéktevékenység. A légmozgás jórészt gyenge lesz, de napközben a Dél-Alföldön néhol megélénkülhet a déli szél, azonban szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 27 fok között alakul. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu szerda reggeli adataiból. Csupán két ponton, Lyukóvölgyben és az Örömhegyen született valamivel gyengébb eredmény: itt a levegőminőséget "megfelelő" kategóriába helyezi a portál.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi a reggeli órákban:


Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében nem működnek.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Árok u. 3
Árpád u. 64
Bencések útja 45
Budai N. A. u. 1
Dráva u. 16
Erzsébet Királyné u. 54
Fövényszer u. 15
Franklin u. - Alkotmány u. kereszteződés
Gózon L.- Muhi u. kereszteződés
Hutás u. 3
Kabar u. 5
Kárpáti u 31.
Laborc u. - Iskola tér kereszteződés
Latorca 10
Lányi – Kacsóh sarok
Lilla u. 3
Malom u. – Szirmai u.  kereszteződés
Mikes Kelemen u. 4
Miskolctapolcai út 55
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 5
Szentpáli u. 11. sz
Tábortűz u. 5
Tóth Pál u. 5
Vadas J. u. 17
Vasöntő u. 5

Horoszkóp

Kos

Nagy reményeket fűztél valamihez, de most egy kicsit elbizonytalanodsz - talán mégsem minden úgy alakul, mint ahogyan azt elképzelted. Még ne vess keresztet a terveidre, semmi sincs veszve, és semmin nem késő változtatni.

Bika

Régóta nyomaszt egy probléma, de most úgy tűnik, ha megoldásra még nem is, de legalább hasznos segítségre találtál, és ettől máris nyugodtabbnak érzed magadat. Együtt biztosan rájöttök a megoldásra is.

Ikrek

Valaki szívességre kér, és te nem tudsz nemet mondani neki, hiszen ő is sokszor kisegített már téged. Csak egy kis erőfeszítésedbe kerül a dolog, ráadásul te is jobban fogod érezni magadat tőle.

Rák

Ne hajtsd túl magadat, mert hamarosan egy váratlan kihívás újult erőket kívánhat tőled. A feladat nem lesz kicsi, de a tét mégis megéri, hogy belevesd magadat a munkába, és felvállald a szükséges áldozatokat.

Oroszlán

Alaposan betábláztad magadat, és amikor most úgy érzed, jól esne egy kis lazítás, nem lesz egyszerű időt találni rá. Lehet, hogy jobban jársz, ha ma még kitartasz egy kicsit, és a feladatok végeztével térsz pihenőre.

Szűz

Egy kis félreértés apróbb kellemetlenségekhez vezet, te pedig rosszul érzed magad emiatt, hiszen elvárod magadtól a tökéletes pontosságot. Ne legyél túl szigorú, hiszen mindenki hibázhat, és végül is nagyobb baj nem történt.

Mérleg

Türelmes vagy valakivel, mert fontos neked, de ez nem jelenti azt, hogy hagyod, hogy kihasználjon. Ha meghúzod a határt, de mégis nagylelkű és segítőkész maradsz, az mindkettőtöknek javára válik majd.

Skorpió

Összekötöd a kellemeset a hasznossal, és miközben elvégzel néhány komolyabb feladatot, sikerül egy kicsit lazítanod is. Érdemes ma az emberi kapcsolatokra is figyelned, mert hamarosan ezekből is sikered lehet.

Nyilas

Itt az ideje egy friss kezdetnek, és még ha érzed is, hogy vannak dolgok a múltban, amiket nem könnyű elengedni, a megkönnyebbülés ígérete elég vonzónak tűnik ahhoz, hogy lerázd a régi béklyóidat.

Bak

Nem baj, ha még nem vagy teljesen biztos a dolgodban, hiszen sok minden csak az út során derül majd igazán ki. Indulj el egy irányba, és ne félj attól, ha útközben változtatnod kell majd néhány döntéseden.

Vízöntő

Tudod, hogy nagy fába vágtad a fejszédet, de készen állsz rá, hogy elébe állj a kihívásnak, és megmérettesd magadat. Olyan lesz, mintha hirtelen mély vízbe dobnának, de így tanulsz meg a leggyorsabban úszni benne.

Halak

Szerencsére nem minden a munkáról szól, a kikapcsolódásra is lesz most majd egy kis időd. Pihenj, lazíts, és ragadd meg az alkalmat, ha új embereket ismerhetsz meg, mert a mai nap kedvez az új barátságoknak.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló