Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.06.12.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 12. szerda 08:21
Nem mondjuk, hogy esni fog, de egy szakállas férfi már hajót épít a Selyemréten.

Időjárás

A vastagabb felhőtömb fokozatosan kelet felé halad, de mögötte erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, így döntően erősen vagy közepesen felhős időre van kilátás. Szórványosan - főként a Duna-Tisza közén és a déli harmadban - fordulhat elő eső, zápor, helyenként zivatar. A csapadékgócok fokozatosan kelet, északkelet felé helyeződnek. Az északias szél a Dunántúlon és északkeleten megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és zivatarok mentén megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 27 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon ennél jó pár fokkal hűvösebb marad az idő. Késő estére 13 és 20 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu szerda reggeli adatai szerint a levegő minősége Miskolcon jó. Minden városrészben a legjobb értékékeket mérték. 

Útinfó

Miskolci Városgazda közlekedési információi szerint szerdán, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Mélyvölgy u.
Lonovics József u.
Kálvin J. u.
Mester u.
Felsőszinva u.
Ballagi Károly u.
Bartók Béla u.
Karinthy F. u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Bádogos u. 7
Bükkszentlászló Fő út 160
Cukrász u. 17
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Erenyő u. 92
Erzsébet királyné u. 52.,
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
János u. 17
Kabar u. 21
Kabók L. u. 20
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Koppány u. 10
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.,
Középszer u. 46-48
Köztársaság u. 47.
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Nagy Lajos király u. 20.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyár u.22
Sas u.-Ibolya u kereszteződésben
Sály I. u. 29
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Szabadság u. 14
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37
Vécsey u.12

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Bár egyáltalán nem ez a szándéka, lesz egy tette a mai napon, amivel valaki más malmára hajtja a vizet. Jó alkalom ez arra, hogy elgondolkodjon, hogy milyen sok emberre lehetnek hatással az ön cselekedetei – pozitívval és negatívval egyaránt!

Bika (04.20.–05.20.)
A mai nap megajándékozza önt egy tökéletes pillanattal, amikor megtapasztalhatja, milyen, amikor minden egyensúlyban van. Figyeljen tehát az események folyására, és ne hagyja elsiklani ezt a pillanatot, hanem zárja a szívébe és tanuljon belőle! Mit tud tenni azért, hogy több ilyen pillanatot élhessen meg

Ikrek (05.21.–06.21.)
Kicsit gépiesen végzi a munkáját-feladatait az utóbbi időben, és ez növeli a kockázatát, hogy előbb-utóbb valami hibát vét. Lesz ma egy beszélgetése az egyik elvégeznivaló kapcsán – figyeljen, mert ebből a beszélgetésből kiderülhet, min érdemes változtatnia!

Rák (06.22.–07.22.)
Ma időt tölthet egy olyan személlyel, akit kedvel, de időt kell töltenie egy olyannal is, akit nem. Keresse meg magában az utóbbi átvészeléséhez szükséges türelmet, és ne feledje, a leggyorsabban és problémamentesen úgy tud túljutni a dolgon, ha nem reagál a provokációra akkor sem, ha nem ért egyet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
A mai nap a stressz levezetésének napja az Oroszlán számára. Engedje ki most, a hét közepén a felgyülemlett gőzt! Ennek jó módja lehet egy mély beszélgetés, vagy inkább egy kis egyedüli elmélyülés, vagy akár sport, mozgás, tánc! Nagyon szüksége volt már erre és sokkal jobban fogja érezni magát utána.

Szűz (08.23.–09.22.)
Támad egy ötlete a mai nap folyamán, és következő gondolata az, hogy kinek mesélje el. Ha nem jut eszébe rögtön az ideális személy, gondoljon csak bele: nem jobb, ha ezt az ötletet egyelőre titokban tartja és nem mondja el senkinek? Adódik majd a mai napnál jobb alkalom is, hogy az ötletét bevesse.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Nincs 100%-ig meggyőződve valamiről, ma mégis kipróbálja. Jól teszi, ez a nap hadd legyen a kísérletezésé, csinálja azt a bizonyos dolgot ezúttal másképp! Még ha nem is arat osztatlan sikert az új módszer, mindenképpen tanulságos vállalkozás lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Nagyon szép dolog másoknak segíteni, de ma felmerül önben, hogy lehet, hogy nincs értelme olyanoknál próbálkozni, akik maguk nem gondolják magukról, hogy segítségre szorulnának. Ha úgy érzi, hogy az erőfeszítéseinek semmi értelme, keressen inkább egy másik módot, hogy energiáit jobb dologra fordíthassa és valós pozitív változást érhessen el!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Bár sokszor vágyik arra, hogy felismerjék, elismerjék és kitűnjön a szürke tömegből, a mai napon megtapasztalja, hogy bizonyos esetekben roppant értékes dolog lehet az anonimitás. Figyeljen oda, hogy a közösségi médiában mit oszt ma meg magáról!

Bak (12.22.–01.19.)
Minden kezdet nehéz, például a mai nap sem indul(t) kifejezetten zökkenőmentesen a Bak életében. Viszont ami a jelenben bosszúság, az a jövőben még hasznos lehet, szóval próbáljon úgy túllendülni a nap apró-cseprő bosszúságain, hogy közben kicsit távolabbról próbál tekinteni a pillanatra!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Egy árnyék vonul majd végig a Vízöntő mai, egyébként fénnyel teli napján. Ne hessegesse el ezt az árnyékot, de ne is invitálja közelebb! Viszont jól teszi, ha egy pillanat befelé fordulással megpróbálja felderíteni, mi is az pontosan, aminek az árnyéka rávetült most az ön életére.

Halak (02.19.–03.20.)
Rengeteg fogadkozás és tervezgetés volt az elmúlt napokban. Eljött az ideje, hogy ma megtegye az első lépést a megvalósítás felé! Ne halogassa a dolgot azzal, hogy majd lesz kedvezőbb alkalom is, a legjobban teszi, ha rögtön a tettek mezejére lép!

Forrás: 168.óra

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!