Ugrás a tartalomra

Shane Tusup a Palotaszállóban mutatta be a vállalkozását

minap.hu - Miskolc Tv
Utoljára módosítva
2023. szeptember 14. csütörtök 16:20
Több gin, kevesebb tonik: az ismert úszóedző a röviditalt választja a hosszú helyett.
tushup
Az üzletembernek Czupper András egy "méteres bort" adott ajándékba.

Az István Nádor Borlovagrend meghívására Lillafüredre érkezett kedden Shane Tusup. Az amerikai úszóedző, üzletember zártkörű előadást tartott a Palotaszállóban, ahol bemutatta a nevével fémjelzett luxus gint is. A magyar alapanyagokból készült, Skóciában lepárolt ital Londonban, a Global Gin Masters elnevezésű rangos versenyen arany- és ezüstérmet nyert: a London Dry kategória első helyezettje és az Ultra Premium kategória második helyezettje lett. Az üzletember szerint a hazai alapanyagokra épülő párlat kiválóan megállja egyedül is a helyét a pohárban. Az ital mottója is erre utal: „több gin, kevesebb tonik”.

Az István Nádor Borlovagrend a Lillafüredi Palotaszállóban alakult és jelenleg is itt működik. A mostani, brand- és cégbemutató a kulturált italfogyasztás népszerűsítése és a gin kóstolás mellett konkrét üzleti, profitszerzési lehetőséget is kínált az érdeklődőknek. 

- Az üzlet és a sport számomra ugyanazt jelenti. Mindkettőhöz felkészültség, célok, edzés és gyakorlás kellenek. Hosszú út vezet a sikerhez. A sport területén már bizonyítottam, most az üzleti világban is szeretném ezt kamatoztatni. Ezzel a hozzáállással vállalkoztam ezen az új területen is. – fogalmazott Shane Tusup.

Az István Nádor Borlovagrend a bor szeretete, hagyománya és népszerűsítése mellett évek óta karitatív tevékenységet is vállal, erről Czupper András nagymester beszélt.

- Minden évben tartunk egy jótékonysági estet a Palotaszállóban.  Az itt befolyó összeggel a daganatos gyermekek gyógyulását támogatjuk – szerencsére esztendőről esztendőre egyre nagyobb összeggel.

Czupper András elmondta, idén egy kadét tagozatot is alapítottak. Itt a Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola diákjai borászati ismeretekről, borkultúráról és borfogyasztásról is tanulnak. A borlovagrend tervei között szerepel, hogy az a kadétok avatására ismét meghívják majd Shane Tusupot, hogy az üzletember példájával inspirálják az „aranyra törő” fiatalokat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!