Ugrás a tartalomra

Vadonatúj helyszínre, a Csengey-kertbe települnek ki nyáron a Művészetek Háza programjai

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 07. szerda 14:54
A Miskolci Kulturális Központ új helyszínt avat a nyáron, méghozzá a Csengey-Uitz utca találkozásánál - a Szentpáli iskola hajdani épületében - kialakított új Művészeti Központ kertjét.

A MÜHA Csengey-kert programjai között lesz a már jól megszokott GasztroPlacc - mégis egy picit más formában, és az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Hangszínhely Fesztivál, ahol a művészeté a főszerep és nagyon sokan fellépési lehetőséghez jutnak majd. Aztán jön az Analog Balaton koncert, ami a pop, rock dallamokat ötvözi az elektronikus zene monotonitásával. A MÜHA Kávézóból jól ismert Jazz Inside is ide települ ki, sőt, még a fülledt nyári estéket latin gitárest is bearanyozza majd Szűcs Antal Gáborral és barátaival.

De nézzük sorjában a programokat. A júniusi GasztroPlacc rögtön a SÖR és a BLUES köré épül majd, aztán a második alkalommal megrendezésre kerülő Hangszínhely Fesztivál veszi át a főszerepet, a hónapot pedig az Analog Balaton koncert zárja. A „kerti partin” egy ismert miskolc DJ, Bordee hozza majd a jobbnál jobb zenei talpalávalót.

Júliusban Szűcs Antal Gábor és barátai latinos ritmusokat hoznak a kertbe, és ebben a hónapban már a BOR és a JAZZ köré épül a GasztroPlacc. A Jazz Estek zárják a júliust, ahol a házigazda a már jól ismert Jazz Inside Band.

Augusztusban újabb Jazz Estéken szerzett élményekkel lehetünk gazdagabbak, az i-re a pont pedig a hónap végén egy Lóci Játszik koncerttel kerül fel, és ne feledjük az elmaradhatatlan kerti partit DJ Bordee-val. Száz szónak is egy a vége, a Művészetek Háza nyárra bezár, a programjai viszont a Csengey-kertbe költöznek át, mindenkit szeretettel várunk!

Csengey-kert

További információk a facebookon

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!