2020. augusztus 15. Mária
„Az életemben minden Miskolcról szól” Bemutatkozott a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje
minap.hu
|
2018. június 01. 16:13
|
frissítve: 2018. június 04. 17:14
A közbiztonság további javítása és a nyomortelepek felszámolása – ezek Nagy Ákos Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt programjának alappillérei. Mint pénteki, bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta, ezekből nem fognak engedni és a program végrehajtásában számíthat Miskolc polgármesterének, illetve a választókerület országgyűlési képviselőjének támogatására is.

nagy_akos_jelotbemutato_180601_ja_4.jpg

Nagy Ákos kiemelte: az ő életében minden Miskolcról szól: itt született, itt járta ki iskoláit, a Miskolci Egyetemen szerzett diplomát, a megyeszékhelyen dolgozik ügyvédként, és itt is él. Először 1998-2002 között, majd 2017-től ismét tagja a közgyűlés jogi és ügyrendi bizottságának.

– Meglátásom szerint egy képviselő akkor tud mindent megtenni a körzetéért, ha maximális érdekérvényesítési készséggel, képességgel bír, és egy ilyen párt képviselőjeként vesz részt a közgyűlési munkában – ez pedig ma vita nélkül a Fidesz és a KDNP közös képviselőcsoportja – fogalmazott a kormánypárti jelölt.

nagy_akos_jelotbemutato_180601_ja_11.jpg

Nagy Ákos a folytatás programját hirdette meg, mint mondta, megkezdték a választókörzetben élők igényeinek felmérését. A következő hetekben személyesen minél több választóhoz igyekszik majd eljutni, hogy megismerje az elképzeléseiket. – Én egész életemben másokat képviseltem, nagyszerű emberekkel találkoztam, nagyszerű tervek megvalósításában vehettem részt. Bízom benne, hogy július 15-e után együtt élhetjük majd át a 12-es választókörzet lakosaival ezt az érzést, ezeknek a nagyszerű terveknek a megvalósítását – zárta bemutatkozását Nagy Ákos.

Hubay György közel négy évig volt a 12. választókörzet önkormányzati képviselője. Az országgyűlési választásokon képviselői mandátumot szerzett, ezért tartanak időközi választást a körzetben. A sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: a vállalt feladatokat rendben elvégezte, számos fejlesztést valósítottak meg, elsősorban is a közbiztonság területén. – A nyomortelepek felszámolása nagyrészt megtörtént, de van még feladat. Parkokat, játszótereket, utakat, járdákat újítottunk fel a körzetben, több tízmillió forint értékben. Ahogy a kormányzatnál, úgy a városvezetésnél is prioritást élvez a felnövekvő generációk helyzetének javítása, ezért nagy hangsúlyt helyeztünk az óvodák, bölcsődék felújítására. És az orvosi rendelők korszerűsítésére is komoly összegeket fordítottunk, fordítunk – sorolta a politikus.

nagy_akos_jelotbemutato_180601_ja_8.jpg

– Nem értünk azonban a feladatok végére. Nagy Ákos a körülbelül másfél éve együtt dolgozik velem, ismeri a körzetet, az emberek problémáit, a megvalósításra váró feladatokat, eredményesen tudja majd folytatni a megkezdett munkát. Kiváló jelölt, kiváló ember és jogász, nagyszerű szervező, ráadásul politikusi vénával is rendelkezik. Meggyőződésem, hogy ő a megfelelő jelölt arra, hogy a körzet képviseletét ellássa. Mint a körzet volt önkormányzati, és jelenlegi országgyűlési képviselője, támogatni fogom munkája során – hangoztatta Hubay György.

Kriza Ákos polgármester a sajtótájékoztatón emlékeztetett, hogy a Fidesz-KDNP egy rendkívül sikeres országgyűlési választáson van túl. – Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy a pártszövetségünk kit indítson az időközi választáson. Nagy Ákos mellett döntöttünk, aki eddig is kiválóan dolgozott együtt Hubay György önkormányzati képviselővel. Tökéletesen ismeri a körzet minden gondját-baját, a fejlesztési terveket. Meggyőződésem, hogy elődjéhez hasonlóan, tökéletesen képviseli majd a terület érdekeit – hangoztatta, hozzátéve: polgármesterként támogatja Nagy Ákost. Kéri a körzet lakóit, hogy szavazzanak bizalmat a Fidesz-KDNP jelöltjének, mert akkor jó kezekben lesz a körzet.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat