2020. július 14. Örs, Stella
Becherovka Miskolci Farsang – Korhatár nélkül! (Képgalériával)
Kujan István
|
2019. február 23. 17:18
|
frissítve: 2019. február 26. 20:56
Nagy élet és vidámság van a Becherovka Miskolci Farsang Salkaházi színpadánál is. Szombaton Magyar Rózsa és a házigazda Karcagi Nagy Zoltán énekelt a miskolci szépkorúak előtt – akik finom falatokat is kóstolhattak.

Madácsi Józsefné portálunk érdeklődésére elmondta, nagyon szereti a magyar nótákat, rengeteg fellépőt ismer a különböző zenei tévécsatornákról, rajong értük. – De szeretek kikapcsolódni is, úgyhogy a Salkaházi program kiváló lehetőségeket nyújt számomra. Voltam kisvonatozni, voltam a színházi előadásokon, illetve a sportcsarnokban tartott bálokon. Bevallom azért, hogy nem tudtam ott lenni minden eseményen, mert néha azért fáj már a lábam, de ha tehetem, elmegyek a férjemmel ezekre az alkalmakra – mondta.

salkahazi_farsang_190223_vcs_07.jpg

Krompák Andrásné szintén férjével érkezett a Salkaházi színpadhoz. Úgy fogalmaztak, a mostani sztár fellépőt, Magyar Rózsát különösen kedvelik. – Mi minden Salkaházi programon ott vagyunk, ki nem hagynánk semmit! Nagy boldogság számunkra, hogy elindították itt, Miskolcon ezt a szépkorúakat támogató programot – tették hozzá.

salkahazi_farsang_190223_vcs_10.jpg

Karcagi Nagy Zoltán magyarnóta-énekest jól ismeri a Salkaházi közösség, hiszen számos programon szórakoztatta már a miskolci nyugdíjasokat. Most házigazdaként magyar nótákat, csárdásokat énekel, de felkonferál, és a jó hangulatról is gondoskodnia kell.

salkahazi_farsang_190223_vcs_08.jpg

– Örülök annak, hogy a műfaji változatosság megjelenik a rendezvényen, hiszen pénteken Delhusa Gjon gyönyörű slágereivel lépett fel, Magyar Rózsa inkább a mulatós és szép, érzelmes dalokkal állt színpadra, vasárnap pedig a fantasztikus hangú Varga Miklós jön ismert dalaival – sorolta. – Ezek mellé aztán szépen illeszkedik a Hungarikumnak minősített magyar nóta, a mulatós csárdások. Örömmel látom, hogy a közönség ismeri és nagyon szereti is ezeket a műfajokat – tette hozzá.

salkahazi_farsang_190223_vcs_01.jpg

Az énekes kifejezte örömét amiatt is, hogy Miskolc, a polgármestere vezetésével, ilyen nagy becsben tartja a nyugdíjasokat, hogy odafigyelnek az egészségük megőrzésére, az életminőségük javítására, és a kellemes kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítják számukra. – Ez a szépkorúak megbecsülését jelenti; azt, hogy az életüket végigdolgozó emberek megérdemlik azt a sok törődést, amit a program ad nekik – húzta alá Karcagi Nagy Zoltán, aki tavaly októberben a Dankó rádióban is hosszasan dicsérte a programot.

salkahazi_farsang_190223_vcs_04.jpg

A fellépéseket követően kocsonyával és forró itallal kínálták meg a sátorban összesereglett szépkorúakat.

Vasárnap a miskolci nyugdíjas klubok műsorát követően Varga Miklós lép majd tehát színpadra délután 2 órától – a házigazda szintén Karcagi Nagy Zoltán lesz.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat