2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Borsod megye csapata nyerte a rendőrök kézilabda tornáját
minap.hu
|
2017. november 02. 11:12
|
frissítve: 2017. november 03. 15:24
Gyulán rendezte meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a IV. Országos Rendőr Meghívásos Viharsarki Női Kézilabda Tornát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság október 31-én, negyedik alkalommal rendezte meg az Országos Rendőr Meghívásos Viharsarki Női Kézilabda Tornát. A Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban megtartott megmérettetésre Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányságról érkeztek játékosok.

rendorseg_kezilabda2.jpg

A házigazda Békés megyeiekkel együtt négy csapat játszott a tornán. A rendőrség női kézilabda válogatott keretének kialakítását segítő, a kézilabdát népszerűsítő rendezvény megszervezését a Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Békés Megyei Kézilabda Szövetség is támogatta. A rendezvény helyszínét a Gyulasport Nonprofit Kft. biztosította.

A tornán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányág csapata bizonyult a legjobbnak.

rendorseg_kezilabda_csapat.jpg

Ezüstérmesek lettek a Békés megyei rendőrnők, a harmadik helyen pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság kézilabdásai végeztek. A helyezetteknek járó érmeket és serlegeket Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át. A torna gólkirálynője Zahoránné Márton Brigitta (Békés megye) lett, a legjobb kapus díját Gulyás Zsófia (Hajdú-Bihar megye) kapta, a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést pedig Papp Andrea (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) vehette át – tette közzé a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányág a police.hu-n.

rendorseg_kezilabda.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat