2020. július 15. Henrik, Roland
Célt ért a Facebook-bejegyzés
minap.hu
|
2019. február 06. 09:12
|
frissítve: 2019. február 07. 12:11
Elképzelhető, hogy a huszonnégy éves nő csak panaszkodni szeretett volna a közösségi oldalon, a rendőrség azonban így is nyomába eredt a szatírnak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy közösségi oldalon talált bejegyzés alapján indított nyomozást ismeretlen tettes ellen január 29-én. A rendőröknek – feljelentés hiányában – a leírtak alapján először a sértett személyazonosságát kellett megállapítaniuk. Miután őt beazonosították, kihallgatása során kiderült, hogy a 24 éves nő hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen követni kezdte. A fiatal lány hazaérve belépett a lépcsőházba, követője pedig a ház előtt megállt, letolta a nadrágját, és szeméremsértő tevékenységbe kezdett.

Mivel a sértett a történteket csupán egy internetes közösségi oldalon osztotta meg, de feljelentést nem tett, a rendőrök három nappal később tudtak az elkövető nyomába eredni. Az adatgyűjtés eredményeként beazonosították, és február 5-én elfogták a 68 éves helybéli férfit, akit az ügyben kihallgattak.

(Kinti képünk csak illusztráció.)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat