2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Cserbenhagyásos gázolás - hamar elfogták a tettest!
minap.hu
|
2017. október 21. 13:17
|
frissítve: 2017. október 24. 14:17
Mint arról hírt adtunk, cserbenhagyta áldozatát az a gázoló, aki szombaton reggel Encs és Gibárt között egy 39 éves abaújszántói férfi halálát okozta. Az elkövető elfogására hajtóvadászat indult: a megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre a járőrök, s szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a tettest és járművét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti közlekedési baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást 2017. október 21-én a kora reggeli órákban, ismeretlen tettessel szemben.

Az elsődleges adatok szerint Encs és Gibárt között útszakaszon elütöttek egy 39 éves abaújszántói férfit, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A jármű vezetője pedig elhajtott a helyszínről.

A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre a járőrök, illetve szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

A nyomozás eredményeként a hatóság 2017. október 22-én 20 óra körül elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfit. A beszerzett információk szerint a baleset 2017. október 20-án 18 óra körül történt.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat