2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C
Dupla torna-győztes „Vasutas” lányok
minap.hu
|
2018. február 14. 13:45
|
frissítve: 2018. február 15. 12:49
A közelmúltban U9-es és az U13-as korosztályban is felkészülési tornát nyertek Kazincbarcikán a Miskolci VSC kézilabdás lányai.

mvsc-kezi2.jpg

Az MVSC torna-győztes U13-as csapata, álló sor: Brájer Barbara edző (balról), Tardi Bianka, Vadászi Kincső, Ortó Réka, Kurucz Kitti. Guggoló sor: Babos Dorina (balról), Oláh Dalma, Nádasi Dóra, Turóczi Alexandra, Gáspár Léda, Técsi Patrícia. Fekvő sor: Róde Zita (balról), Kis-Orosz Viktória. Fotó: (Magánarchívum)

A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület által az Irinyi Sportcsarnokban megrendezett U9-es, négycsapatos felkészülési tornán a most debütáló „Vasutas”-lányok a Hajdúszoboszló II. csapata ellen 14-9 arányban bizonyultak jobbnak, köszönhetően elsősorban Farkas Panna nagyszerű, és gólerős játékának. A döntőt a másik győztessel, a Hajdúszoboszló I. együttesével vívták a miskolciak, akik remek teljesítménnyel 8-1-re diadalmaskodtak, mely tornagyőzelmet jelentett nekik.

A csapat tagjai voltak: Farkas Panna, Kovács Hanna, Lakatos Lívia, Lakatos Sára, Bodnár Sára, Horváth Noémi, Nagy Zsófia, Szolyák Boglárka, Filep Jázmin, Ujj Lili.

Az MVSC U13-as csapata a hazaiakkal, valamint az Ózd és a Bőcs korosztályos együttesével mérte össze tudását. Az Ózd ellenében kemény párharcban 19-12-re nyertek a zöld-fehérek, akik a döntőben a bőcsiekkel néztek „farkasszemet” és jó játékkal 22-17-re diadalmaskodtak felettük.

Külön dicséret illeti a szülőket, akik végig sportszerűen biztatták a gyerekeket.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat