2018. december 18. Auguszta
DVTK Jegesmedvék – Megérkezett az első friss igazolás!
dvtk.eu
|
2018. május 16. 08:54
|
frissítve: 2018. május 18. 10:32
A fiatal, székesfehérvári születésű csatár két évre kötelezte el magát a csapatnál, ahol a sikeres 2017/2018-as idényt követően Jegesmedvék gerincét alkotó játékosok közül többekkel sikerült megállapodni. Így a Visegrád Kupa, Erste Liga és magyar bajnoki ezüstöt, illetve Magyar Kupát nyert csapat magja a következő évben is együtt marad.

A Fehérvár AV 19 csapatából érkezett Miskolcra Vincze Péter, az DVTK Jegesmedvék első idei igazolása.

– Még a februári válogatott összetartás után egy most piros-fehérben játszó, volt fehérvári csapattársammal beszélgettem hosszasabban a DVTK-ról, és tetszett, amit hallottam – osztotta meg gondolatait Vincze Péter, a csapat újonnan igazolt csatára a klub hivatalos honlapjával. – Azóta a klubvezetéssel is többször konzultáltam a csapatról, elképzelésekről, célokról. Tetszett, amit felvázoltak, így nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy ide szerződjek. A csapatról, körülményekről, szurkolókról csak jót hallottam, többen mondták, hogy igazi közösség kovácsolódott össze az évek alatt. A várost volt már szerencsém valamelyest megismerni, legutóbb az U20-as világbajnokság keretein belül látogattunk ide, és csak pozitív élményeim vannak az itteni emberekkel, szurkolókkal, jégkorong élettel kapcsolatban.

vincze_peter_dvtk_jegesmedvek_ml.jpeg

Vincze Péter már a DVTK Jegesmedvék játékosa

A csapat gerince együttmarad.

– Nekem élő szerződésem van, így adott a folytatás – osztotta meg Magosi Bálint, a DVTK Jegesmedvék csapatkapitánya. – Nagyon szívesen maradok, hiszen szeretem a csapatot, az itteni közeget, és ha összejön a várva várt Tipsport Extraliga indulás, az mindenképp kecsegtető kihívás lesz, bízom benne, hogy ott is megálljuk a helyünket. Örülök neki, hogy ennyien maradnak a tavalyi csapatból, hiszen bizonyítottan jól működünk együtt, ismerjük egymást, működik a kémia közöttünk, ami nagyon fontos. A következő szezonig hátralévő időt mindenki a felkészüléssel tölti, szeretnénk kezdésre a lehető legjobb formába kerülni.

Magosi Bálint mellett élő szerződése van Galanisz Nikandrosznak és Vas Jánosnak is, így ők is biztosan ott lesznek a jövő évi keretben.

Rajtuk kívül szintén ott lesz Adorján Attila, a tavalyi szezon legeredményesebb kapusa, illetve Hajós Roland, Miskolczi Márk és Ritó László is, míg a hátvédek közül Láda Balázsra és Vojtkó Mátyásra is számíthat a klub a következő szezonban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat