2019. október 23. Gyöngyi
DVTK Jegesmedvék: vereség az első Magyar Kupa mérkőzésen
dvtk.eu
|
2017. szeptember 13. 22:03
|
frissítve: 2017. szeptember 14. 21:24
A címvédő MAC Budapest fogadta a DVTK Jegesmedvék együttesét szerdán este a Tüskecsarnokban, első Magyar Kupa mérkőzésükön.

Lendületesen kezdtük az első harmadot, egy korongszerzést követően mér a második percben kialakítottunk egy helyzetet, amit Gőz Balázs passzából Tóth Adrián váltott gólra, korán megszerezve ezzel a piros-fehérek vezető találatát. Ezt követően támadólag lépett fel az ellenfél is, melynek meg is lett az eredménye, a 8-ik percben Danseraeu passzából Orban Brance talált a mieink kapujába, ezzel kiegyenlítve a mérkőzést. Ezt követően kicsit hátrébb szorultunk, nem is maradt el a büntetés, a 11-ik percben Nagy Gergő, majd egy perccel utána Pozsgai lőtte ki a piros-fehér hálót. Már a harmad utolsó percében jártunk, mikor az ellenfél csapatából Klempa talált be ismét a vendég kapuba, tovább növelve a házigazdák előnyét.

A második harmadot erősebben kezdtük, melynek ez emberelőny lett a jutalma, ám nem sikerült kihasználni. Az idő múlásával egyre komolyabb helyzeteket sikerült kialakítanunk, ám az egyre szaporodó kapuralövések nem értek hálót. A 34-ik percben ismét előnyhöz jutottunk, két percig ostromoltuk az ellenfél kapuját, ám próbálkozásainkat nem sikerült gólra váltani. A harmad végül gól nélkül zárult.

jegesmacik_detva_170903ml_44.jpg

A harmadik harmad ugyanolyan gyors tempóban kezdődött. A házigazdák a 41-ik percben egy kontrából megindulva Nagy Krisztián góljával tovább növelték a különbséget. A hátralévő játékidőben mindent megpróbáltunk, hogy közelebb hozzuk az eredményt. Az 56-ik percben kettős emberhátrányba kerültünk, amit sikeresen kivédekeztünk, ám a mérkőzést már nem sikerült megfordítani.

Magyar Kupa

MAC Budapest - DVTK Jegesmedvék 5-1 (4-1, 0-0, 1-0)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat