2019. június 18. Arnold, Levente
Érdemes online megvásárolni az autópálya-matricát
MTI
|
2018. december 10. 16:27
|
frissítve: 2018. december 12. 09:31
Az autópálya-matrica online vásárlásának számos előnye van: sorban állás nélkül vásárolhatunk a nap bármely szakában, elektronikus formában értesítést kapunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, ezzel is minimalizálva a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét.

Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalással intézhető. Idén bevezetett újdonság, hogy az átutalás tranzakciós díja 0 forint, és akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk.

A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé az e-autopalyamatrica.hu oldalon az üzemeltető és a Colonnade Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes baleset-biztosítás jár, illetve 8+1 forint/liter kedvezményt biztosító Mol-üzemanyagkártyát is igényelhetünk szintén díjmentesen.

A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető baleset-biztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik.

Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a baleset-biztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva saját és családja biztonságáról.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat