2018. szeptember 21. Máté, Mirella
Miskolc
11°C / 26°C
„Ez nem diéta, ez egy életmódprogram!” – Toman Diet Miskolc
Muntyán Bernadett
|
2018. február 14. 11:28
|
frissítve: 2018. február 14. 11:28
Krémes pudingok, desszertek, sós ropogtatnivalók, fantasztikus ízvilág, egy csapat, aki nem csak segít, de mindenben melletted áll, és viszlát jojó effektus! Túl szép, hogy igaz legyen – mondhatná, de ezúttal talán mégis igaz!

foto_5.jpg

Léböjt, káposztaleves diéta, szétválasztó diéta, narancs diéta és az ígért eredmények, melyek szerint egy hét alatt akár 5 kilogrammot is leadhat az ember. Egy hét múlva pedig valóban kevesebbet nyomunk 5 kilogrammal, de eltelik még néhány nap és nem csak az a bizonyos 5 kilogramm jött ránk vissza, hanem hozta magával néhány társát is. Ez a jó öreg jojó effektus.

A Toman Diet nem csodaszer, nem egy bogyó, amit bekapsz és máris kevesebbet nyomsz 10 kilogrammal, a Toman Diet új szemléletet ad életünknek. – Az életmódprogramnak köszönhetően tudjuk elkerülni, hogy a későbbiekben visszajöjjenek ránk a kilogrammok, amelyektől már egyszer megszabadultunk – tudtuk meg Rusz Alexandrától, Toman Diet tanácsadótól miskolci üzletükben. – A program alatt megtanulunk étkezni. A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melyek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az első két program a súlycsökkentésről szól.  A harmadik szakasz a súlytartó program, a negyedik pedig egy általános életmódprogram – részletezte.

toman_diet.jpg

Rusz Alexandra, Toman Diet tanácsadó. Forrás: Toman Diet Miskolc Facebook oldala

A Toman Diet négy szakaszból áll. Az első a tisztító szakasz. Ebben a 2 hetes kúrában a szervezetet megszabadítják a felesleges víztől és méreganyagtól. A második szakasz magát a fogyást jelenti és ez a leghosszabb része a programnak. Alapvető része a második szakasznak a fehérjebevitel, amihez jön némi szénhidrát és cukor is. Amikor a fogyni vágyó eléri a kívánt súlyt, kezdődik a harmadik szakasz. Ekkor a cél a súly stagnálása. Itt már kevesebb a fehérjebevitel. A vendéggel ekkor folyamatos a konzultáció arról, mit vásárol, és mit eszik. Figyelembe veszik az egyéni adottságokat: vagyis, hogy milyen a vendég életvitele. Más a diéta, ha otthon ül a vendég, más, ha sokat utazik és más, ha rohanós az élete. Tehát személyre szabottan stagnálják a súlyt. A negyedik szakaszban már csak 3 havonta kell kontrollra járni, átbeszélve ott a problémákat, tapasztalatokat.

foto_3.jpg

– Az éhségérzet elkerülése mellett a diéta az izomtömeg védelmét szolgálja, így a program során, mérhető adatokkal alátámasztva a vendég csak a testzsírszázalékból veszít – magyarázta Alexandra. – Igazából folyamatosan eszünk valamit, így a vércukorszintünk nem ingadozik. Nyilván, ha valaki egy az egyben visszatér ahhoz az életmódjához, amit a diéta előtt folytatott, akkor persze visszajöhetnek a leadott kilogrammok. Én azonban úgy gondolom, ez a program megtanít minket arra, hogy értékeljük azt, amit eddig elértünk és megtanuljuk azt, milyen is az igazán egészséges életmód – részletezte. – Ezt pedig ki akarná elrontani?

toman_diet.jpg

Dudás Balázs három hónap alatt 21 kilogrammtól szabadult meg!

 „Sokkal energikusabb vagyok, amióta fehérjedúsan étkezem. A betegség is messziről elkerül. Megtanultam, miből mennyi kell a testemnek, és most már tudom, mit rontottam el.” – Dudás Balázs három hónap alatt 21 kg-tól szabadult meg. –  Amikor felpróbálom a régi ruháimat, megdöbbenek: hogy nem vettem észre korábban, hogy ekkora vagyok?

foto_2.jpg

– Körülbelül 10 éve fogyókúrázom kisebb-nagyobb sikerrel – kezdte Dudás Balázs a diétázós múltja felidézését. – Körülbelül 2-3 éve sikerült is lefogynom, de sajnos nálam is bekövetkezett a jojó effektus, és sokkal több jött vissza, mint amennyitől megszabadultam. Legalább egy éven keresztül nem is tudtam megszabadulni ettől a feleslegtől, míg édesapám egyik este említette, hogy találkozott a Rusz családdal, akik rendkívül jól néznek ki, le van mindenki fogyva. Ekkor hallottam először a Toman Diet-ről. Mivel a saját szememmel is láttam, hogy valóban az egész család fantasztikus sikereket ért el, így nem is gondolkoztam tovább egy percet sem, hogy kipróbáljam ezt a fehérjediétát – folytatta.

foto_4.jpg

–Az első konzultáción megtörtént a mérlegelés, és a részletes egyeztetés után indult is a diéta első programja – mondta Balázs. – Az nagyon kemény volt, mert háromnapos zöldségkúrával kezdtem, ami megmondom őszintén nem volt a legkellemesebb. Ezalatt a három nap alatt csak a Toman fehérjét és zöldségeket ehettem, majd a negyedik naptól már bejött a hús is a programba. Az egy igazi megváltás volt – mosolygott. – Az első három hét után már láttam a változást, hiszen 8 kilogrammot fogytam, már akkor egy csodának éreztem, hogy nem éheztem, mégis ennyit fogytam. Ezután áttértünk a következő szakaszra, ami azért volt jobb, mert már sokkal több mindent ehettem, és bejöttek a palettába a Toman snackek. A snackek, amelyek révén úgy éreztem visszatért a nasi az életembe – emelte ki.

toman_diet_2.png

Forrás: Toman Diet Miskolc Facebook oldala

Balázs előtt áll még egy 10 kilogrammos csata, de, ahogy ő fogalmazott: ha ez a 21 kilogramm lement, az a 10 már gyerekjáték lesz.  

A Toman Diet ősz óta már Miskolcon is elérhető. Gyönyörű környezetben várják a belváros szívébe mindazokat, akiknek elegük van már a koplalásból, a jojó effektusból és azokból a bizonyos plusz kilogrammokból. A miskolci csapat már közel 60 embernek segített megváltoztatni az életét, miért ne Ön lenne a következő?

Nem