2019. április 22. Csilla, Noémi
Fernando: "A játékosok rendkívül idegesen játszottak"
dvtk.eu
|
2018. augusztus 20. 14:23
|
frissítve: 2018. augusztus 21. 21:21
A DVTK szombaton, hazai pályán végre megszerezte első győzelmét a szezonban, és ezzel feljött a tabella kilencedik helyére. Fernando Fernandez vezetőedző a mérkőzést követő nyilatkozatában nagyon fontosnak nevezte ezt a győzelmet.

- Röviden összefoglalva: megszereztük azt a három pontot, ami rendkívül fontos volt számunkra. Az ötödik találkozón, másodszor hazai pályán végre győztünk, ami jót tesz a játékosok önbizalmának. Ez nagyon fontos, mert ahogy most is érezni lehetett a pályán, de szerintem a lelátón is, szükségünk van ezen a téren is az előrelépésre.
Győznünk kellett, ha nem akartunk leszakadni az ellenfelektől, a Haladáson viszont nem volt ekkora nyomás, hiszen legutóbb legyőzték a PAFC csapatát.

fernando_fernandez_20180720_vcs_2.jpg

A játékosok rendkívül idegesen játszottak, viszont helyenként megmutatták, hogy milyen elemeket szeretnék látni tőlük. A Haladás tíz emberrel is nyomást tudott ránk helyezni, még ha tiszta helyzeteket nem is tudtak kialakítani. Fejlődni kell abban is, hogy tíz ember ellen is tudjunk játszani, mert Bacsa és Ioannidis is jól indul be az üres területekbe, de sokszor inkább visszaléptek. A csapat végig győzni akart, ez nagy pozitívum. A játékkal nem voltam maximálisan elégedett, a győzelemmel viszont igen - fogalmazott Fernando Fernandez.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat