2020. május 30. Janka, Zsanett
Hagyomány, hangulat, kellemes időtöltés a Görömbölyi Őszi Családi Napon (Képgalériával)
minap.hu
|
2018. október 22. 14:15
|
frissítve: 2018. október 25. 06:11
A hagyományokhoz híven, idén is megrendezték a Görömbölyi Őszi Családi Napot. Számtalan színes programmal várták az érdeklődőket október 20-án a helyi Művelődési Házban, az intézmény melletti szabadidőparkban és annak nagyszínpadán.

gorombolyi_osz_181021_ja_13.jpg

Tíz órától színes, szórakoztató műsorok követték egymást. Volt mazsorett-felvonulás, felléptek óvodások, iskolások, szórakoztattak bohócok, és a Premier Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. Bemutatót tartott a Gesztelyi néptánc csoport és zenekar, a Tapolcai Kerek Kórus, mini koncertet tartott a Bartók Béla Zeneiskola-Ütő tanszaka.

Felléptek a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes csoportjai, musical műsort adtak Cselepák Balázs és tanítványai: Bliszkó Bianka valamint Kerekes Dorina Petra, bordalokkal lépett fel a ”Múzsák Kertje” társulat. A kilátogató családokat Nehéz Károly, a terület önkormányzati képviselője k9szöntötte, a rendezvényt késő délután a HOLDVIOLA együttes őszi koncertje zárta.

gorombolyi_osz_181021_ja_4.jpg

Az iskola focipályáján kispályás labdarúgó tornát rendeztek, a Művelődési Házban pedig Ducsai Ági hímzett ruhaviselet bemutatóját, Kövér Jenő amatőr festőművész kiállítását és vásárát, valamint Orosz Ila fotóművész „Görömbölyi pincék” című fotókiállítását tekinthették meg a látogatók.

gorombolyi_osz_181021_ja_5.jpg

A kellemes őszi időben a gyerekek számtalan játékot ismkipróbálhattak. Élvezhették a körhintát, az ugrálóvárat, játszhattak többféle különleges eszközzel, népi fa játékokkal. Részt vehettek arcfestésen, lufihajtogatáson, megismerkedhettek a kukoricahántással, csutkababa készítéssel.

gorombolyi_osz_181021_ja_17.jpg

A kellemes időtöltéshez színvonalas vendéglátással is készültek a szervezők. Nagy örömet szereztek a gyerekeknek a mustpréselés bemutatásával, a finom must kóstoltatásával. Az érdeklődők lovasszekérrel ki is látogathattak a görömbölyi pincesorra.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat