2020. augusztus 14. Marcell
Harcolniuk kell a rájátszásba kerülésért a Jegesmedvéknek
dvtk.eu
|
2019. február 25. 09:12
|
frissítve: 2019. február 27. 07:55
A Tipsport Liga 54. fordulójában Glen Hanlon csapata vereséget szenvedett a HK Dukla Trenčín otthonában, így eldőlt, hogy a kvalifikációs szakaszban kell kiharcolnia a rájátszásba kerülést.

jegesmedvek_szlovak_trencsen.png

Forrás: dvtk.eu

A találkozó első perceiben többet járt a korong a vendég harmadban, a kapura tartó lövéseket azonban Vay Ádám magabiztosan hárította. A létszámfölénnyel nem tudott élni a tavalyi ezüstérmes, mivel jól működött a miskolci védelem, többször is sikerült kiütni a korongot a védekező harmadból. A harmadik harmad Miskolczi és Radivojevič lövésével indult. Folytatódott a gyors, kombinatív játék, ami sok lövést eredményezett. A kihagyott helyzetek az 57. percben megbosszulták magukat és három gólosra nőtt a hazai előny. A DVTK Jegesmedvék a kvalifikációs szakaszban folytatják, az ellenfél kiléte az alapszakasz utolsó fordulójában dől el. Részletesen a mérkőzés itt olvasható.

HK Dukla Trenčín - DVTK Jegesmedvék 3-0 (0-0, 1-0, 2-0)

Glen Hanlon: Úgy gondolom, hogy a 3-0 ellenére egy nagyon szoros mérkőzést játszottunk. Nem harcoltunk elég keményen és hiányzott az extra teljesítmény. A második harmadban voltak jó megindulásaink, kettő az egy és három az egy ellen is, de mégsem tudtunk betalálni. Összességében a hazaiak megérdemelték a győzelmet és sok sikert kívánunk nekik a folytatásban. A szezon kezdetekor senki nem gondolta volna, hogy az utolsó előtti alapszakasz találkozónkon ki-ki meccset játszunk a hatba kerülésért. Készen állunk a kvalifikációs szakaszra.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat