2019. április 22. Csilla, Noémi
Ilyen még nem volt: az örökbefogadás mellett döntött Harry herceg és Meghan Markle
femcafe.hu
|
2018. augusztus 21. 14:24
|
frissítve: 2018. augusztus 23. 11:39
Olyan dolgot készül véghezvinni Harry herceg és Meghan hercegné, amihez hasonló még sosem történt a brit királyi udvartartásban. Ha hinni lehet a pletykáknak, ők lehetnek az elsők a királyi családban, akik nem természetes úton, hanem örökbefogadással bővítenék a családot, ráadásul nem is akárhonnan, hanem Afrikából.

A pár titkos, afrikai nászútja során ellátogattak árvaházakba is, ahol – egy forrás szerint – nagyon közel kerültek egy kislányhoz, akit most hivatalosan is szeretnének örökbe fogadni.

"Két árvaházat is meglátogattak, és azonnal szerelembe estek egy mosolygós kislánnyal, aki most nagyjából hat hónapos. Tudják, hogy hosszú és bürökratikus folyamat áll előttük, de imádkoznak, hogy heteken belül már a Kensington Palotába tudják vinni a kicsit" - árulta el egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Mindezek mellett Meghan továbbra is azon van, hogy teherbe essen, ám ha ez rövid időn belül nem következik be, akkor lemond arról, hogy gyereke születhessen és a kislány testvéret is magukhoz veszik majd. Ennek egyetlen oka van. Mindketten közös ügyként kezelik Afrikát. Elsődlegesen Meghan ötlete volt, hogy onnen fogadjanak örökbe árvát, mivel anyai nagymamája is Afrikából származott. Harry Diana miatt kötődik a kontinenshez, saját bevallása szerint "sehol sem tudok úgy önmagam lenni, mint ott." Diana halála után az ifjú herceg útja is egyből ide vezetett.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat