2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Itt a válasz, miért dugdossák gyermekeiket a reflektorfénytől
hirado.hu
|
2017. október 21. 17:23
|
frissítve: 2017. október 23. 11:50
Mila Kunis és Ashton Kutcher szigorúan odafigyel, hogy ne legyenek gyermekeik rivaldafényben. Vajon miért? Most elárulják.

Ashton Kutcher és Mila Kunis legutóbb akkor örvendeztették meg rajongóikat egy fotóval kisfiukról, Dimitriről, amikor még a nyáron egy Azok a 70-es évek show- pólót adtak rá belsős poén gyanánt, hiszen Mila és Ashton ebben a sorozatban ismerkedett meg.

ashton.png

Ez volt az első fotó a 9 hónapos sztárcsemetéről, melyen egyébként a fiúcska arca nem látszódott, ahogyan a szülők képein soha nem is fog. A színész most elárulta az okát annak, miért nem tesz közzé sosem fotót kétéves lányáról Wyattről és a kis Dimitriről, továbbá, hogy miért tiltotta le gyermekeiről a médiát:

– Van egy privát közösségi oldalunk, ahova rendszeresen töltünk fel képeket a gyerekekről, így a nagyszülők nem maradnak le semmiről. Azonban saját felületünkön nem fogunk fotókat közölni róluk, mert a nyilvánosságnak saját döntésnek kell lennie. Én és a feleségem olyan karriert választottunk, mely miatt folyamatosan a reflektorfényben vagyunk. Viszont gyermekeinknek nem kell ott lenniük, meg van hozzá a joguk, hogy ezt a döntést majd maguk hozzák meg – hangoztatta az apuka.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat