2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Játssz velünk, és hagyd magad elkápráztatni!
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2017. október 19. 12:16
|
frissítve: 2017. október 20. 16:42
Az Art of Magic tehetséges művészei varázsoltak nekünk két ajándékcsomagot, és egy páros belépőt a november 17-ei, Művészetek Házabeli produkciójukra. Mi pedig nektek adjuk, de nem ám ingyen. Válaszolj két egyszerű(nek tűnő) kérdésre, és bízz a szerencsében!
Nem

Magyarország egyik legprofibb bűvész, mentalista, illuzionista csapata újra Miskolcra érkezik. Az Art of Magic különleges show-val, lélegzetelállító, új mutatványokkal tér vissza a Művészetek Házába november 17-én.

A srácok terepszemlét is tartottak a napokban. Letesztelték, hogy bírják a varázslatot a miskolciak – ők pedig jól vizsgáztak, így a táraság egy elképesztő varázslatcsokrot hoz el a hűvös őszi Miskolcra.

Aki már látta őket, sosem felejti el, de ezúttal új mutatványokat is bemutatnak, aki pedig még nem tudja, mi a varázslat művészete, az most megtapasztalhatja.

Mindössze két kérdésre kell helyesen válaszolni, és a kék közösségi portálon megosztani a cikket, és máris versenyben lehetsz.

A helyes válaszadók között egy-egy Art of Magic ajándékcsomagot sorsolunk ki, a megosztók közül pedig egy szerencsés egy páros tiszteletjeggyel várhatja a november 17-ei előadást.

Kérdéseink pedig:

  • – Milyen műfajban kápráztatja el nézőit Mr. White?
  • – A világ egyik legismertebb illuzionistáját is lenyűgözték az Art of Magic mutatványai. Olyannyira, hogy videó üzenetben ajánlotta a fiúk műsorát. Ki ő?

Megfejtéseiteket az info@mikom.hu e-mail címre küldhetitek el november 7-e 23:59-ig.

Sorsolás november 8-án.

Játékra fel, ez nem káprázat, ez Art of Magic!

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat