2020. augusztus 08. László
Jobbik: „A baloldal már a sajátjainak is vállalhatatlan!”
2014. július 03. 12:56
|
frissítve: 2014. augusztus 19. 09:34
- Nemrég Simon Gábort úgy mutatták be az MSZP miskolci kampányrendezvényén, mint a város jövendő polgármesterét. Simon mára elhagyta a süllyedő hajót, hogy átadja a kormányrudat annak, aki maga sem meri felvállalni az MSZP-t – írja szerdai sajtóközleményében a Jobbik.

Mint fogalmaznak: „Pásztor Albert is tudja, egy hiteltelen párt tagjaként nem lehet hiteles politikát folytatni. De „független” polgármesterjelöltként sem függetlenítheti magát azoktól a baloldali politikusoktól, akik mélyigénytelen embereket zúdítottak városunkra, akiknek a vezetője 2006-ban nők és gyerekek közé lövetett”.

„A város felemelkedéséhez édeskevés, ha valaki kimondja azt, amit a Jobbik már 10 évvel ezelőtt kimondott: van cigánybűnözés. Azt fel is kell számolni. Ez rendőrkapitányként Pásztor Albertnek sem sikerült, az emberek 5 évvel ezelőtt sem érezték magukat nagyobb biztonságban, mint most. Ráadásul, akik a teljes megsemmisüléstől félve most pajzsként tolják maguk előtt Pásztort: az MSZP és a DK, mind a mai napig következetesen tagadják a cigánybűnözés létét, így azt megszüntetni soha nem fogják” – írja közleményében a Jobbik.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat