2019. június 18. Arnold, Levente
Karácsonyi ajándékot vitt a selyemréti óvodába Miskolc polgármestere
minap.hu
|
2018. december 18. 13:14
|
frissítve: 2018. december 20. 10:21
Mintegy tíz doboz építőjátékkal ajándékozta meg kedden a gyerekeket Kriza Ákos polgármester az Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda Selyemréti Tagóvodájában. Az óvodások dallal köszönték meg az ajándékokat.

lego_ajandek_20181218_vcs_03.jpg

Fotó: Végh Csaba

Ajándékokkal érkezett kedden délelőtt a selyemréti óvodába Kriza Ákos. Miskolc polgármestere játékokat vitt az apróságoknak, amelyeket Katona Ferenc önkormányzati képviselővel együtt osztott szét a gyerekek között. – Azt gondolom, hogy az óvodákba nem lehet elég játékot vinni, olyan szinten "felvevők" erre a gyerekek. Minden évben kisorsoljuk, hogy melyik óvodába visszünk ajándékot, most a selyemréti óvoda következett, és a gyerekek láthatóan nagyon örültek a játékoknak. Nagy öröm kapni, de úgy gondolom, hogy adni még nagyobb – mondta el Kriza Ákos.

lego_ajandek_20181218_vcs_06.jpg

A karácsonyi díszbe öltöztetett Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda Selyemréti Tagóvodájában csaknem száz gyerek tölti mindennapjait. A mostani karácsonyi ajándék fejleszti majd az apróságok kézügyességét és logikai képességét. Az óvodások dallal köszönték meg az ajándékokat, amelyeket azonnal birtokba is vettek a csoportszobáikban.

lego_ajandek_20181218_vcs_13.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat