2018. július 23. Lenke
Miskolc
15°C / 26°C
Kemény mérkőzésen tarolták le a Macik a franciákat
dvtk.eu
|
2017. november 18. 19:10
|
frissítve: 2017. november 20. 16:37
A Kontinentális Kupa E csoportkörének harmadik mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék a francia élvonalbeli Grenoble Bruleours de Loups együttesével találkozott. A kemény és izgalmas mérkőzés hosszabbítással végződött, ahol Vas János találata győzelmet ért csapatunknak.

francia_jegkorong_jegesmacik.jpeg

Fotó: dvtk.eu

Gyors tempóban kezdődött a mérkőzés, korongbedobás után egyből letámadott a francia csapat. A második játékrész ugyanolyan tempóban folytatódott és a harmadikban sem maradtunk izgalmak nélkül. Az 57-ik percben hatalmas csata alakult ki a diósgyőri kapu előtt, ám a korong ezúttal sem került a hálóba. 

A ráadás játékrészben mindkét oldalon nagy helyzetek alakultak ki, ám Rantanen és Láda bravúros védekezésének köszönhetően nem kaptunk gólt. A hosszabbításban, 32 másodperccel a lefújás előtt Vas János egy óriási ziccer végén lőtte a korongot Horak kapujába, megszerezve a csapatnak a győzelmet.

Kontinentális Kupa E csoport

Grenoble BdL - DVTK Jegesmedvék 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

- Egy nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl. Végig fegyelmezetten, a taktikai utasításokat betartva játszottunk, kevés lehetőséget hagytunk ez ellenfélnek. Az első tíz percet követően inkább a mi akartunk érvényesült, és úgy érzem, hogy erővel mi bírtuk jobban az összecsapást. Óriási gratuláció jár az egész csapatnak, hihetetlenül nagyot küzdöttek - értékelt Mikael Tisell vezetőedző.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat