2018. július 23. Lenke
Miskolc
15°C / 27°C
A Magyar Kupában a Fradi, az Eurokupában francia, olasz és orosz ellenfél vár az MVLC-re
mti.hu
|
2017. október 02. 13:28
|
frissítve: 2017. október 04. 16:05
Sorsoltak a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében és az Európakupában is – mindkettőben érintett a miskolci csapat.

A magyar szövetség honlapjának hétfői beszámolója szerint a szervezet székházában „vaksorsolást” rendeztek, azaz bármelyik együttes bármelyikkel összekerülhetett, ennek ellenére nem alakult ki slágerpárosítás. A címvédő Szolnok a Honvéddal, a legutóbb döntős Eger a Kaposvárral, a BL-selejtezőben érdekelt OSC pedig a Vasassal találkozik. A Ferencváros-Miskolc párharcban két Eurokupában szereplő gárda csap össze, de a nyári átigazolási szezonban sztárcsapattá előlépett zöld-fehérek számítanak esélyesebbnek.

A tervek szerint az első mérkőzéseket november 25-én játsszák, a visszavágókra pedig rögtön másnap kerül sor. A négyes döntőt december 2-án és 3-án rendezik.

BENU férfi Magyar Kupa, a negyeddöntő párosítása:
Racionet-Honvéd - Szolnoki Dózsa-Közgép
Ferencváros-PQS Waterpolo - PannErgy-Miskolci VLC
VasasPlaket - A-Híd-OSC-Újbuda
Kaposvári VK - ZF-Eger.

Az Eurokupában az elmúlt hétvégén hibátlanul csoportelső Miskolc Franciaországba utazik, ahol a vendéglátó Pays D'Aix mellett az orosz Csehov, illetve az olasz Verona vár rá, míg a Ferencváros házigazda lesz, s a montenegrói Primorac Kotort, a horvát Jadran Splitet és a spanyol CN Matarót látja vendégül.

A két csoportból az első két helyezett jut tovább, és csatlakozik majd a mezőnyhöz a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének négy vesztese.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat