2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Magyar lány testvérpár tűnt el Angliában
borsonline/nlcafe.hu
|
2018. március 18. 12:41
|
frissítve: 2018. március 19. 14:39
Egy tizenéves magyar testvérpár tűnt el Angliában – értesült a Bors. A 12 éves Berki Bernadettnek és 11 éves húgának, Berki Szimonettának másfél hete veszett nyoma az észak-angliai Nyugat-Yorkshire területén.

A Batley városában élő testvérpár eltűnését március 6-án jelentették be. A Daily Mail cikke szerint a gyerekek a település Chapel Fold nevű részén élnek, de családi kapcsolataik a félórányi autóútra lévő Huddersfieldben is vannak. Úgy tudni, az eltűnésük előtt három rokonukkal – két nő és egy férfi – voltak.

A nyomozás vezetője mindenkit arra kért: aki bármilyen információval rendelkezik a kistinikkel kapcsolatban, azonnal értesítse a rendőrséget.

A tinik eltűnésével kapcsolatban a bulvárlap érdeklődött a Külügyminisztériumnál, de a tárca közlése szerint sem a brit rendőrség, sem a hozzátartozók nem keresték még őket ezzel kapcsolatban. A tárca hozzátette: a kinti konzuli szolgálat nem láthat el nyomozói feladatokat, így nincs lehetősége közvetlenül eljárni eltűnt személyek felkutatásában.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat