2019. április 25. Márk
Megszületett a DVTK idei első győzelme! (Képgalériával!)
dvtk.hu/ minap.hu
|
2018. augusztus 18. 21:51
|
frissítve: 2018. augusztus 21. 14:59
Az OTP Bank Liga 5. fordulójában a DVTK - Haladás mérkőzés első félidejében kiegyenlített mérkőzést láthatott a közönség, az egyetlen nagy gólhelyzetet Vernes Richárd szabadrúgása után Tóth Barnabás váltotta gólra. A második játékrészben Tóth Barnabás kiharcolt egy kiállítást is, de újabb gól már nem esett.

A nem különösebben nagy iramú mérkőzésen a DVTK fokozatosan fölénybe került, a Haladás játékában nem nagyon lehetett különösebb koncepciót felfedezni. Az első félórában nem nagyon születtek különösebb helyzetek, majd a 36. percben szabadrúgáshoz jutott a Diósgyőr.  Vernes 28 méterről, kissé balról elküldött beadását a jó ütemben bemozduló Tóth Barnabás az ötösről, senkitől sem zavartatva az ellenfél kapujának bal alsó sarkába fejelte (1-0).

A nyugodtan csordogáló meccs ezután is csak néha élénkült meg, mígnem a 69. percben emberelőnyhöz jutott a DVTK. Ioannidis kezdőkörből adott labdájával egyedül lépett ki a védők közül Tóth Barnabás, majd ügyesen bevágott a visszafutó Miroslav Grumić elé a 16-os előterében, aki felborította. A bíró piros lapot adott, de ezt követően is maradt a kényelmes tempó, a Diósgyőr végül magabiztosan nyerte meg a mérkőzést hazai pályán, megszerezve ezzel első győzelmét a szezonban.

OTP Bank Liga 5. forduló

Diósgyőri VTK - Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat