2020. október 26. Dömötör
Megújult a Bársony óvoda
minap.hu
|
2014. szeptember 01. 13:19
|
frissítve: 2014. szeptember 02. 15:20
Befejeződött a Százszorszép Óvoda Bársony János Úti Tagóvodájának felújítása. A munka során megújult, korszerűbbé és energiatakarékosabbá vált az épület.

Miskolc önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Bársony János Úti Tagóvoda Infrastrukturális Fejlesztése” című projektjére 114 millió forint a támogatás nyert el, a beruházás összköltsége 138,74 millió forint volt.

barsony_ovi_felujitas_vcs_1408_003.jpg

Képeink az utolsó simítások idején készültek Fotó: Végh Cs.

A fejlesztés keretében bővítették az intézmény férőhelyét, kialakítottak egy 55 négyzetméteres, minimum 20 fő befogadására alkalmas új csoportszobát.

Az épület energetikai korszerűsítése keretében elkészült az épület födém- és homlokzati hőszigetelése, a nyílászárók cseréje. Korszerűsítették a belső víz- és csatorna-, illetve az elektromos hálózatot.

barsony_ovi_felujitas_vcs_1408_002.jpg

Az akadálymentesítés keretében kialakítottak egy akadálymentes parkolót, egy akadálymentes vécét, akadálymentes bejáratot és járdát, valamint beépítették az infokommunikációs tájékoztató táblákat és jelzőrendszereket.

Beszereztek új, korszerű oktatási eszközöket és bútorokat is. Az óvodások az új nevelési évet már a felújított óvodában kezdhették meg.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat