2019. április 22. Csilla, Noémi
A MiReHuKöz is elhozta a Mikulást a GYEK-be (Képgalériával!)
Miskolc Tv/minap.hu
|
2017. december 06. 16:04
|
frissítve: 2017. december 08. 12:48
Gitáros Mikulással, és 170 ajándékcsomaggal érkeztek szerdán a MiReHuKöz munkatársai a Gyermekegészségügyi Központba, hogy felvidítsák a kis betegek hétköznapjait.

A GYEK-ben kezelt gyerekek közül sokan nem mehettek haza az ünnepen sem, de a MiReHuKöz munkatársainak hála, ők sem maradtak ajándékcsomagok és Mikulás nélkül: összesen 170 ajándékcsomaggal készültek a számukra, az pedig külön öröm volt gyerekek számára, hogy a Mikulás, gitárral a kezében érkezett.

mirehukoz_mikulas_gyek_171206_ja_5.jpg

– A szeretet ünnepének közeledtével kicsit mindannyian érzékenyebbek vagyunk – mondta el Ladányi-Kubus Valéria, a MiReHuKöz Nonprofit Kft. PR és marketing munkatársa. - Többet gondolunk azokra az embertársainkra – főleg a gyerekekre –, akik nem tölthetik szeretteik körében a számukra fontos pillanatokat. Azt gondoltuk, hogy ez kiváló alkalom arra, hogy mi is hozzájáruljunk valamivel az itt kezelt gyermekek mindennapjainak szebbé, vidámabbá tételéhez - tette hozzá.

mirehukoz_gyek_171206_ja_10.jpg

Fehér Annamária gyermekgyógyász, a GYEK betegfelvétel vezető főorvosa úgy nyilatkozott, az osztályon jelenleg 80-120 gyermeket kezelnek. Nagy örömet jelentenek a számukra ezek az alkalmak - az ajándék is. de főleg az a szeretet, kedvesség, melegség, amivel adják. 

mirehukoz_gyek_171206_ja_16.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat