2018. december 12. Gabriella
Négy órán belül elfogták a rablót
minap.hu
|
2017. szeptember 29. 11:31
|
frissítve: 2017. szeptember 30. 17:44
Bűnügyi őrizetbe került az a férfi, aki egy 73 éves miskolci nőt rabolt ki. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. László 19 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 28-án 20 óra 25 perckor egy miskolci lépcsőház előtt a hajánál fogva a földre rántott egy ott lakó hölgyet, majd elvette tőle táskáját és elszaladt. Az idős asszony a támadás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elrabolt ritikülben személyes iratok, készpénz, bankkártya és mobiltelefon volt – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

rablas_taska.jpg

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

rablas_taska3.jpg

N. László gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett a nyomozóknak, az elrabolt értékek pedig, - a készpénz kivételével- hiánytalanul megkerültek. A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat