2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C
„Nem csak a húszéveseké a világ” – vidám, farsangi mulatság
minap.hu
|
2018. február 13. 13:23
|
frissítve: 2018. február 15. 09:42
Vidám rendezvényen kötötték össze a közelgő Valentin Nap hangulatát és a farsangot hétfőn a Pannónia Hotelben. A B.-A.-Z. Megyei Össznyugdíjasok Egyesülete által rendezett est mottója az volt: „nem csak a húszéveseké a világ”.

vidam_musor_szepkoruaknak_180212_ja_15.jpg

Az egyesületnek mintegy félszáz tagja van Miskolcon, programjaikhoz mindig csatlakoznak a város környéki települések idősei is. – Sok más mellett kirándulásokat szervezünk, egészségügyi előadásokat, könyvtárlátogatást – mindig adódik valami érdekes téma – mondta el Horváthné Pozsonyi Szilvia, a B.-A.-Z. Megyei Össznyugdíjasok Egyesületének elnöke.

vidam_musor_szepkoruaknak_180212_ja_13.jpg

Kiemelte, nagyon szeretik a művészeteket is, sőt, egy-egy fellépés sem áll tőlük távol. Elkötelezettek a kultúra, elsősorban a magyar kultúra és a magyar muzsika iránt. Nagyon szeretik a magyar költőket, Petőfit, Aranyt, Babitsot és a többieket.

A farsangon Eperjesi Erika színművész is fellépett, aki nem csupán a műsorral, hanem önkormányzati képviselőként, anyagilag is támogatta a rendezvényt. - A jókedv és a vidámság kortalan, ahogy mondani szokták, „nem csak a 20 éveseké a világ”. Én azt vallom, nincsenek fiatalok és idősek csak jókedvű hölgyek és urak vannak. Akik élvezni tudják az életet azoknak nincs koruk – nyilatkozta a színművész.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat