2018. július 23. Lenke
Miskolc
15°C / 27°C
Nem lesz több Szex és New York...!
velvet.hu
|
2017. október 01. 20:11
|
frissítve: 2017. október 03. 09:46
A Szex és New York sorozat négy szingli barátnő napjait mutatja be a nagyvárosban. A lányok a szingli élet minden előnyét és hátrányát felsorakoztatják a vásznon. A sorozatból két mozifilm is készült, és a rajongók már tűkön ülve várják a harmadik megjelenését – ám ez sosem fog megvalósulni...

szexésnewyork2

A Szex és New Yorknak nem készül el a harmadik mozifilmje. A bűnbak pedig nem más, mint Kim Cattrall. 2016-ban kerek perec közölte, hogy nem kíván ilyesmiben részt venni. A dolgot most azért kapták fel, mert a sorozat főszereplője, Sarah Jessica Parker adott egy interjút, amelyben arról beszélt: a történelem egy pontján úgy volt, hogy a film megvalósul, de aztán nem jött össze.

– Vége. Nem csináljuk meg. Csalódott vagyok. Ott volt ez a szép, vicces, szívbemarkoló, örömteli forgatókönyv és történet, amely tényleg egészen beszippantott. Nem is az, hogy nekünk elkeserítő, hogy nem mondhatjuk el a történetet, és élhetjük meg ezt az élményt, hanem a közönségünknek, akik annyira egyértelműen nyilvánították ki, hogy szeretnének még egy filmet – nyilatkozta Sarah Jessica Parker.

szexésnewyork

Na ezek után a Stanfordot játszó Willie Garson megosztott egy Daily Mail cikket arról, hogy mindezért Kim Cattrall okolható, aki Samantha szerepét szokta volt alakítani, és azzal tett keresztbe a produkciónak pár héttel a forgatás megkezdése előtt, hogy mindenféle teljesíthetetlen kívánságai volt. 

Erre Cattrall, ha már szóba került, reagált is a Twitteren: neki semmilyen igénye nem volt, csak hogy több film ne legyen, mert ő ugyan nem akar szerepelni benne.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat