2021. szeptember 21. Máté, Mirella
Nemzetközi sztárfellépőkkel jön a Miskolci Sörfesztivál!
Kujan István
|
2018. július 21. 09:53
|
frissítve: 2018. július 24. 12:48
Valami nagyon ütősre készülnek Miskolcon! Mikor megjelentek az első hírek a sörfesztiválunk fellépőiről, már akkor elégedetten csettintettünk egyet – hát még amikor néhány napja kiderült az is, hogy ki lesz a külföldi sztárvendégek egyike!

Az idei fesztiválra két, azonos méretű nagyszínpaddal készülnek a szervezők, mivel valamennyi koncert élő, nagyzenekaros produkció lesz – tájékoztatott hivatalos közösségi oldalán a Miskolci Sörfesztivál csapata.

miskolci_sorfesztival_program_2018.jpg

Mint írták, pénteken és szombaton is napjaink legnépszerűbb formációi lépnek fel. Itt lesz mások mellett a Paddy, a Magna cum Laude, a Kowalsky, a The Biebers, Ganxtáék, az Irie Maffia, a Punnany, az Ocho Macho, az Emelet, a Republic, a Hooligans és az Edda Művek is. Veretes névsor, hirtelen meg sem tudjuk mondani, melyik zenekar előtt béreljük majd ki az első sort!

sorfesztival_170910ml_56.jpg

Minap-archív fotó: Mocsári László

Ezzel azonban nem merült ki a szervezők fantáziája, sokat dolgoztak azért, hogy napjaink nemzetközi sztárjai közül is Miskolcra csábítsanak párat. Pénteken és szombaton este is egy-egy ilyen fellépővel zárhatjuk a bulit.

Nos, mostanra arról is kaptunk információkat, hogy szeptember 8-án, szombaton ki ad felejthetetlen koncertet a Népkertben! A fiatalembert Felix de Laet-nek hívják. Ismerős? Nem? Akkor segítünk! A számtalan világsikert jegyző belga szupersztár első slágere, az Are You With Me 18 ország listavezető dala volt megjelenése után. Ha most már megvan, milyen művésznevet használ a fiatalember, írják és osszák meg az infót a sörfesztivál Facebook-oldalán, a lent is látható poszt alatt, jutalmul 10 napijegyet sorsolnak ki augusztus 10-én. A másik külföldi fellépőről később tájékoztatnak a szervezők.

Annyit mondhatunk: mindjárt nyugodtabbak vagyunk, hogy az üdülés és a nyári fesztiválszezon zárultával sem maradunk minőségi szórakozás nélkül Miskolcon! Ne feledjék: szeptember 7-9., Miskolci Sörfesztivál a Népkertben!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat