2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Pokoli döntés: lemondott a gyermekéről Hadas Kriszta
Best magazin
|
2017. november 18. 09:31
|
frissítve: 2017. november 20. 16:41
Hamarosan ismét képernyőre kerül Hadas Kriszta Jön a baba! című dokumentumsorozata, melyben tíz édesanya várandós hónapjait, majd szülését mutatják be. A műsorvezetőnő elárulta, hogy a forgatások során gyakran gondolt a saját gyermekeire és az életének egyik legnagyobb tragédiája is eszébe jutott.

hadas_kriszta_rtl.jpg

Fotó: RTL

A műsorvezetőnő a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során ő is gyakran gondolkodott gyermekeinek születésén, és sajnos életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.

„Sárit és Zsigát pillanatok alatt hoztam világra, a fiamat konkrétan majdnem a kórház felé a taxiban” - mondta Hadas Kriszta a lapnak. - „Szerencsére mindketten egészségesen születtek, de köztük volt egy babám, aki az élettel összeegyeztethetetlen, halmozott, súlyos betegségekkel növekedett a hasamban, ezért úgy döntöttem, lemondok róla.”

A műsorvezetőnő azt mondja, pokoli nehéz volt meghozni ezt a döntést, és most is gyakran gondol erre a babára, de ha megtartotta volna, biztos, hogy nem tudott volna még egy gyermeket vállalni, és Zsiga nem születhetett volna meg.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat