2022. október 05. Aurél
A sárga földig lehordta egy hazai buszos a mentősöket – akik épp újraélesztettek (Frissítve!)
vezess.hu
|
2019. január 18. 10:53
|
frissítve: 2019. január 19. 13:19
Amíg a mentők egy életért küzdöttek, a buszsofőr kiírt egy kellemes kis posztot a Facebookra, mert nem fért el a mentőautóktól. Meg lett a következménye...

Miközben két mentő személyzete is küzdött egy asszony életéért az óföldeáki idős otthonban, az épület előtt egy szitkozódó buszsofőrtől visszhangzott az utca – írj az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

busz_mento_balhe_poszt.jpg

A buszsofőr posztja

„Szerinte a mentők szabálytalan parkolása miatt tolatnia kell a busszal, ami meghaladja a képességeit. A magából kikelt, arrogáns buszost a menetrend sem izgatta, hiszen a buszról leszállva telefonjával percekig fényképezte a helyszínt, hogy gyorsan fel is tölthesse az eseményt a Facebookra. Végül, miután elküldte bajtársainkat melegebb éghajlatra, a sebességváltó igénybevételével mégis sikerült megoldani a ’rendkívül összetett közlekedési anomáliát’. Gratulálunk!” – írták az OMSZ-nél.

Az Index péntek délután megírta, hogy gyorsan lezárta a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. az ügyet: azt írták a Facebookon, hogy megdöbbentek az eseten, és hogy azonnal kirúgták a sofőrt.

„Társaságunk mélységesen megdöbbent az Országos Mentőszolgálat oldalán megosztott híren. Őszintén sajnáljuk a történteket, és a DAKK Zrt. nevében elnézést kérünk munkatársunk közszolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt. Amint ma értesültünk az ügyről, természetesen vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk" – írták.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat