2020. október 26. Dömötör
Száz önkéntes egy oviért
minap.hu
|
2014. szeptember 25. 15:31
|
frissítve: 2014. szeptember 26. 15:54
Új köntösbe öltözött a Diósgyőri Óvoda Stadion Sport Tagóvoda épülete. A felújításban a Tigáz mintegy 100 önkéntese vett részt, akik szerdán, egy nap alatt tették rendbe az intézményt.

A cég önkéntesei azon túl, hogy kifestették az óvoda minden helyiségét, és kicserélték a bejárati ajtókat, számos modern bútorral, berendezési tárggyal, valamint hasznos felszerelésekkel varázsolták korszerűvé és otthonossá a kicsik birodalmát. A felújított oviban a régi kiságyakat újakra cserélték, valamint helyet kapott az intézményben többek között egy új számítógép, mikrohullámú sütő, mosogatógép és több szőnyeg is. 

stadion_ovi_140925ml_6.jpg

Fotó: M. L.

Tóth Edina, a tagóvoda vezetője elmondta, legutóbb mintegy tíz éve voltak kifestve a falak, a gyermekek szeme csillogott, amikor ma reggel meglátták megújult intézményt. 

stadion_ovi_140925ml_11.jpg

A felújított óvoda, amely 100 kisgyermek számára jelenti a második otthont, elsődleges feladatának tartja a gyerekek mozgásigényének kielégítését, valamint a harmonikus és összerendezett mozgásfejlesztést. A Tigáz ezért kiemelten fontosnak tartotta egy ún. mozgáskotta, komplex fejlesztő játék eszközrendszereinek biztosítását, amelynek segítségével az apróságok játékosan sajátíthatják el a legfontosabb mozgásmintákat és készségeket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat