2020. szeptember 23. Tekla
Színész és ügyvéd immár egy pár – megnősült Harsányi Attila
minap.hu
|
2015. augusztus 09. 08:40
|
frissítve: 2015. augusztus 10. 16:08
Örök hűséget fogadott egymásnak Harsányi Attila színész és Ráczkevy Ildikó ügyvéd szombaton. Az egyházi szertartást a szirmai református templomban, míg a polgárit a miskolci házasságkötő teremben tartották.

harsanyi_rackevy_eskuvo_150808_vcs_7.jpg

Fotó: Végh Csaba

  A Miskolci Nemzeti Színház színésze érdeklődésünkre elmondta, A Lezáratlan akták kapcsán találkoztak a Miskolci Nemzeti Színházban. Ez egy előadássorozat volt, ahol olyan pereket mutattak be, amiknek alaptörténetét a tanulmányaink során ismerhettük meg. Ilyen volt például, hogy hová tűnhetett Petőfi Sándor. A sorozatot tavaly maga a jogász ajánlotta az akkori igazgatónak.

harsanyi_rackevy_eskuvo_150808_vcs_5.jpg

De Ráczkevy Ildikótól nem áll távol a színészet, hiszen amellett, hogy rajongója a színháznak, egy miskolciak által ismert filmben maga is szerepelt: A miskolci boniésklájdban. Igen, ő volt az a szőke kamaszlány, aki a főszereplőnőt alakította!

harsanyi_rackevy_eskuvo_150808_vcs_8.jpg

Újabb örömteli esemény érte Harsányi Attilát, miután korábban mi is megírtuk: Kiválósági díjra terjesztették fel a színészt Aradon. A Miskolci Nemzeti Színház művésze 2008 óta tagja az Aradi Kamaraszínháznak, második családjának tartja a kis társulatot. Harsányi Attila az aradi társulat tagjaként is számtalan díjat kiérdemelt már, szinte nem telt el úgy év, hogy ne gazdagodott volna egy-egy újabb elismeréssel. Összesen mintegy harmincat gyűjtött már össze, 2008 óta.

Az idei aradi városnapokon összesen tizenegy személy kap kitüntetést, Harsányi Attila lesz köztük az egyetlen színész.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat