2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
A színészek előtt is titkolóznak, nehogy kiszivárogjon a Trónok harca lezárása
gamestar.hu
|
2017. október 18. 17:28
|
frissítve: 2017. október 20. 14:30
A maximális biztonság jegyében még azok sem olvashatják el a Trónok harca nyolcadik évadának párbeszédeit, akiknek majd elő kell adniuk azokat.

A Trónok harca készítése az első néhány évad alatt viszonylagos nyugalomban folyhatott, amióta viszont elképesztő hype övez minden új évadot, a stábnak is komolyabb biztonsági intézkedéseket kellett bevezetnie. A szivárgásokat ennek ellenére sem lehetett megállítani, ezért az utolsó szezonra még nagyobb lett a titkolózás a történet körül.

tronok_harca_ser_davos.jpg

A Ser Davost alakító Liam Cunningham például arról mesélt, hogy hat különböző változatot is kapott a forgatókönyvből. Más kérdés, hogy egyiket sem tudja megnyitni a különböző biztonsági megoldások miatt, az pedig szóba sem kerülhetett, hogy hazavigyen bármilyen anyagot.

tronok_harca_ser_jaime.jpg

Ehhez képest a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau még durvább megoldásról számolt be, amivel teljesen kiiktatták a korábban papíron, később digitálisan, végül e-mailben a színészekhez eljuttatott forgatókönyveket. Elmondása szerint a szereplők egy-egy fülhallgatót kapnak, amin keresztül a fülükre mondják a szövegüket sorról sorra, így meg sem kapják előre a történetet.

tronok_harca_gif.gif

Vajon sikerül spoilermentesen a szezon végére érnünk, vagy valahogy így is kikerülnek a sztori részletei?

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat