2020. augusztus 08. László
Tini bajnokok az MVSI kosaraslányai
minap.hu
|
2016. május 26. 09:59
|
frissítve: 2016. május 27. 08:48
Az MVSI Vadmacskák U13-as kosárlabdacsapata megnyerte a regionális tini bajnokok döntőjét. A tornát Zalaegerszegen rendezték meg.

      A megmérettetésen a miskolci csapat két meccset megnyert, egyet pedig elveszített, de körbeverés után Vukicevic Milen tanítványai lettek a legjobbak.

– Amellett, hogy korán indultunk és nagy utat tettünk meg, a lányok nagy küzdelmet, kitartást és tudást mutattak, ezért büszke is vagyok rájuk – nyilatkozta az MVSI kosárlabda szakosztályvezetője.

mvsi_vadmacskak_u13_tini.jpg

Vukicevic Milen győztes tanítványaival

Vukicevic Milen úgy fogalmazott, a csapat nagyon jól teljesített egész évben, pedig a 9 tornából egyet sem tudtak Miskolcon rendezni, mindegyiket idegenben játszották.

– Nemcsak ez hátrálta helyzetünket, de mi voltunk a bajnokságban a legfiatalabbak is. Ezek mellett a lányok nagyon szívósak, kitartóak és fegyelmezettek voltak, ez mind kifizetődött és látszott az eredményben. Teljes szívből gratulálok nekik, és remélem jövőre még jobb eredményeket fognak elérni – hangsúlyozta.

A torna eredményei:

Óbudai Kaszások Akadémia – MVSI Vadmacskák 35:56 (14-18; 6-9; 4-15; 11-14)
MVSI Vadmacskák – Zala Volán TE 51:53 (13-18; 11-16; 11-10; 16-9)
Zsíros Akadémia Kőbánya – MVSI Vadmacskák 44:65 (8-11; 9-14; 9-24; 18-16)

mvsi_vadmacskak_u12_gyermek.jpg

Az U-12-es Vadmacskák

Az MVSI U12-es (gyermek) leány kosárlabdacsapata is rangos tornán vett részt. Az Országos Jamboreen az ország legjobb 16 csapata mérkőzött meg. Egész éves elszánt munka és eredményes játék alapján érdemelték ezt ki a lányok. Új rendszerjáték (minden csapat 4 felé osztotta a játékosokat, és az edzők sem lehetnek a saját csapatuk edzői) alapján is bizonyítottak a lányok, hogy más csapatösszeállításban is helyt tudnak állni és kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Minden játékos kapott érmet és névre szóló oklevelet, de külön díjat is kapott két sportiskolás játékos a dobóversenyeken elért eredményekért: első helyezett lett Vukicevic Mila, a harmadik helyezést pedig Hudák Lilla érte el.

– Remélem, hogy az egész csapatra pozitív hatással lesz ez az élmény, és jövőre még jobban fognak teljesíteni – fűzte hozzá a szakosztályvezető.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat